ArtikkelikuvaWirtu1

Julkaisujärjestelmä tekee ammattilaisen

Toimituksen yhteistyö, suojatut yhteydet, hallittu julkaisuprosessi, monikanavainen julkaiseminen, tehokas tietokannan hallinta, maksumuuri ja monipuolinen käyttäjien hallinta. Siinä on joitain piirteitä, joista rakentuu hyvä julkaisijan työkalu.

 

Timehouse Oy on kehittänyt polkuja digitalisaatioon jo 30 vuotta ja on edelleen kehitystyön allonharjalla. Medioiden kulutus muovautuu jatkuvasti ja teknologiat joko seuraavat perässä tai näyttävät tietä. Käytännössä arkeamme on tehdä molempia, seurata muiden tekemiä innovaatioita ja kehittää omia.

Media-alan murros näytti ensin siltä, että ilmasto on demokratisoitunut ja alkeellisemman internetin aikana kaikilla oli pääsy samoihin kanaviin. Nyt tilanne on monin tavoin muuttumassa. Monikanavainen julkaiseminen on arkea ja viestin tulee kulkea joustavasti sekä painotuotteisiin että sähköisiin medioihin.

Sähköisen julkaisemisen ympäristöt ovat kiihkeimmässä muutoksessa. Mobiililaitteiden kehitys ja laitevalmistajien villit ideat pakottavat julkaisijat ratkomaan yllättäviä ongelmia. Standardeja on suuri määrä, lähestymistapoja ja tarpeita on paljon ja tarjolla olevia ratkaisuja joudutaan opiskelemaan koko ajan lisää.

Julkaisemisen strategia on taloudellinen valinta. Työkaluilla on etunsa ja ongelmansa, mutta arjessa suurin haaste on melkein aina hankkeen kannattavuus. Mihin kannattaa panostaa ja millä työkaluilla oma projekti onnistuu. Meidän tapamme on tarkastella asiaa asiakkaan hyödyn näkökulmasta. Pyrimme ennustamaan hankkeen hyödyt mahdollisimman tarkasti etukäteen ja kerromme avoimesti sekä todennäköiset hyödyt tai vaikeudet. Ei ole harvinaista, että kerromme yhteistyökumppanillemme, ettei kyseinen hanke joko kannata tai sovi meille. Me lupaamme, että asiakkaamme saa merkittävää hyötyä tietotekniikasta. Ellei se näytä todennäköiseltä, emme myöskään sitä salaa.

Jakaminen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Edisty.fi julkaistiin Educassa

Educa-messut on opetusalan valtakunnallinen koulutustapahtuma, joka järjestetään vuosittain tammikuussa Helsingin Messukeskuksessa. Timehouse lähti tapahtumaan kertomaan Time3-julkaisujärjestelmän kehittymisestä ja esitteli uuden oppimisalustan.

Lue lisää »

Julkaise suoraan Wordista

Timehouse on julkaissut laajennuksen maailman yleisimpään tekstinkäsittelyohjelmaan. Plugin mahdollistaa internet-sisältöjen tuottamisen ja päivityksen suoraan Microsoft Wordista.

Lue lisää »