SuomenLaki

Timehouse on toteuttanut Suomenlaki.com -palvelun

Alma Talent päivitti suositun Suomenlaki.com -palvelun toimitus- ja julkaisualustan moderneihin Timehousen kehittämiin ratkaisuihin.

Syksyllä 2017 alkaneessa projektissa Alma Talent tavoitteli Suomenlaki.com -palvelulle jatkuvuutta ja mahdollisuutta sopeutua tulevaisuuden haasteisiin. Pitkä yhteistyö Fokus- ja Verkkokirjahylly-palveluiden kanssa teki Timehouse Oy:stä luontevan kumppanin haastavaan projektiin. Uusi palvelu julkaistiin joulukuussa 2017.

Timehousen tuotemodulien käyttö mahdollisti Suomenlaki.com -palvelun jatkokehittämisen ja toi kaikille asiakkaille uusia ominaisuuksia – esimerkiksi hakukoneen, joka ymmärtää suomen kielen sijamuotoja. Timehousen tuotteilla Alma Talent toi merkittävää lisäarvoa julkaistavalle materiaalille ja siihen liittyvälle liiketoiminnalle.

Tärkeä osa tätä projektia oli myös toimitusjärjestelmän kehittäminen. Toimittajan työtä helpotettiin toimitusautomaatiolla ja ohjelmistorobotiikalla, jossa Timehousella on pitkä kokemus.

https://www.almatalent.fi/kirjat-ja-sisaltopalvelut/suomen-laki

Jakaminen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Edisty.fi julkaistiin Educassa

Educa-messut on opetusalan valtakunnallinen koulutustapahtuma, joka järjestetään vuosittain tammikuussa Helsingin Messukeskuksessa. Timehouse lähti tapahtumaan kertomaan Time3-julkaisujärjestelmän kehittymisestä ja esitteli uuden oppimisalustan.

Lue lisää »

Julkaise suoraan Wordista

Timehouse on julkaissut laajennuksen maailman yleisimpään tekstinkäsittelyohjelmaan. Plugin mahdollistaa internet-sisältöjen tuottamisen ja päivityksen suoraan Microsoft Wordista.

Lue lisää »