JulkaiseBannerikuva1

Timehouse avasi kotisivupalvelun

Älykirjavalmistajana tunnettu Timehouse on avannut kotisivupalvelun, jonka nimi on Julkai.se. Nimi on samalla palvelun internetosoite. Palvelu kilpailee laadulla, äärimmäisen helpolla päivitettävyydellä ja asiallisella hinnoittelulla.
Kuva on linkki palvelun omille sivuille.

”Onhan Timehouse aina osannut kotisivuja tehdä”, toteaa viestintäjohtaja Ilkka Kumpunen. ”Tuottamamme internet-teknologian jalostusaste on huomattavasti kotisivuja vaativampaa. Tässä on kyse meille itsestään selvän asian kertomisesta. Asiakkaat tarvitsevat teknisten palveluiden ympärille muutakin sisältöä ja onhan sitä ennenkin tehty. Avasimme osaamisen nyt perusteellisesti, ettei jää epäselväksi.”

”Tutkimme tuotteistuksen yhteydessä sitä, miten asiakkaiden tarpeet ja palvelutarjonta kohtaavat. Hintakilpailu näyttää hurjalta ja sen uhriksi on joutunut laatu. Voisin ostaa vaatimattomat kotisivut muutamalla satasella. En tosin tiedä mitä sellainen palvelee”, päivittelee Kumpunen.

Käytännöllistä apua

”Internet-julkaiseminen on muuttunut vähitellen mutkikkaammaksi. Suurimmat haasteet tulevat näkyvyyden saavuttamisesta ja kävijöiden sitouttamisesta. Sisällön pitäisi olla elävää ja lukemisen helppoa jopa kännykällä. Siksi lähdimme suunnittelemaan palvelua eräänlaisella neuvola-asenteella.”

”Ymmärrämme tuen merkityksen. Kotisivut helposti -väitteet eivät tavallisesti kestä lähempää tarkastelua. Voi olla, että sivut syntyvät helposti, mutta samalla jotain olennaista puuttuu. Asiakas ei ehkä tiedä, mitä kotisivuilla voi tehdä tai kuinka niitä pidetään yllä. Kotisivujen suunnittelun tulisi lähteä asiakkaan tarpeista eikä omista rajoitteista.”

”Olemme kehittäneet käyttäjän oman päivittämisen ja ylläpidon ominaisuuksia. Tämän helpompaa se ei juuri voi olla.”

”Asiakkaita pyritään ymmärtämään syvällisesti ja Timehousen lupaus on ollut alusta alkaen tuottaa merkittävää hyötyä muillekin kuin itselle”, toteaa Kumpunen.

Jakaminen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Gravicon sai Älyoppaan

Timehouse Oy on toimittanut Gravicon Oy:lle älykkäiden ohjeiden julkaisujärjestelmän. Älyoppaalla monimutkaisia ja laajoja ohjeita voidaan kehittää monin tavoin helpommin ymmärrettäviksi.

Lue lisää »

Edisty.fi julkaistiin Educassa

Educa-messut on opetusalan valtakunnallinen koulutustapahtuma, joka järjestetään vuosittain tammikuussa Helsingin Messukeskuksessa. Timehouse lähti tapahtumaan kertomaan Time3-julkaisujärjestelmän kehittymisestä ja esitteli uuden oppimisalustan.

Lue lisää »

Julkaise suoraan Wordista

Timehouse on julkaissut laajennuksen maailman yleisimpään tekstinkäsittelyohjelmaan. Plugin mahdollistaa internet-sisältöjen tuottamisen ja päivityksen suoraan Microsoft Wordista.

Lue lisää »