digikirja

Ellibs ja Timehouse aloittavat älykirjayhteistyön

Timehousen älykirjat ovat jatkossa osa Ellibsin tarjontaa. Ellibs on sähköisten kirjojen myyntiin, markkinointiin ja teknologiaan erikoistunut yritys ja Timehousen teknologioilla valikoimaan saadaan myös eri tavoin rikastettuja älykirjoja. Ellibs Oy on osa Lingsoft-konsernia.

Ellibsin sähköisten kirjojen valikoima on Suomen monipuolisin. Sen kumppaneita ovat lukuisat tietokirjojen julkaisijat sekä kirjastot ja yritykset niin Suomessa kuin Euroopassa.

Timehouse tuo Ellibsin tarjontaan kaikilla päätelaitteilla luettavan älykkään kirjaformaatin, jota voidaan rikastaa html5-tekniikalla, videoilla, äänitteillä ja kaikella muulla sisällöllä, jota internetjulkaisemisen standardit voivat tarjota. Timehousen avulla Ellibsin kyky tarjota luettavaa laajenee kaikkeen sähköisten välineiden ulottuvilla oleviin sisältöihin.

Timehousen tuotteita voi lukea kaikilla laitteilla, joissa on internetselain. Ellibsin sivuilla kerrotaan käyttäjälle yksityiskohtaisesti, miten erilaiset kirjat toimivat omalla laitteellasi.

Sähköisen kirjan lukukokemus ei rajoitu painetun kirjan tarjoamiin mahdollisuuksiin, vaan digitaalisen muodon ansiosta lukukokemusta on voitu kehittää ja kirjaformaattiin on tuotu kokonaan uusia ominaisuuksia. Lukukokemus mukautuu joustavasti käyttäjien tarpeisiin. Tabletilla tai älypuhelimella lukiessa taustavalon voi säätää itselleen sopivaksi optimaalisen lukukokemuksen aikaansaamiseksi.

Timehousen älykirjassa voi tehdä sanahakuja kirjan sisällä sekä merkintöjä ja alleviivauksia tekstiin, mikä helpottaa esimerkiksi opiskelua ja tiedonhakua. Tilaamalla kirjat netistä käytössäsi on satojen tuhansien kirjojen valikoima.

Ellibsin sähköisen tarjonnan koko laajuudessaan löydät täältä:

https://www.ellibs.com/fi/books/category/0/all/fi/newest

Jakaminen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Gravicon sai Älyoppaan

Timehouse Oy on toimittanut Gravicon Oy:lle älykkäiden ohjeiden julkaisujärjestelmän. Älyoppaalla monimutkaisia ja laajoja ohjeita voidaan kehittää monin tavoin helpommin ymmärrettäviksi.

Lue lisää »

Edisty.fi julkaistiin Educassa

Educa-messut on opetusalan valtakunnallinen koulutustapahtuma, joka järjestetään vuosittain tammikuussa Helsingin Messukeskuksessa. Timehouse lähti tapahtumaan kertomaan Time3-julkaisujärjestelmän kehittymisestä ja esitteli uuden oppimisalustan.

Lue lisää »

Julkaise suoraan Wordista

Timehouse on julkaissut laajennuksen maailman yleisimpään tekstinkäsittelyohjelmaan. Plugin mahdollistaa internet-sisältöjen tuottamisen ja päivityksen suoraan Microsoft Wordista.

Lue lisää »