educarajattu

Edisty.fi julkaistiin Educassa

Educa-messut on opetusalan valtakunnallinen koulutustapahtuma, joka järjestetään vuosittain tammikuussa Helsingin Messukeskuksessa. Timehouse lähti tapahtumaan kertomaan Time3-julkaisujärjestelmän kehittymisestä ja esitteli uuden oppimisalustan.

Edisty.fi on WordPress-ohjelmistoilla toteutettu sähköinen oppimisympäristö, joka mahdollistaa kurssien ja koulutuksien tarjoamisen niin henkilöstökoulutuksiin kuin oppilaitoskäyttöönkin. Edisty on rakennettu niin helppokäyttöiseksi kuin suinkin osasimme, koska kaikissa tekemissämme selvityksissä tämä ominaisuus nousi ylitse muiden.

Monimutkaisissa ratkaisuissa kouluttajan oma oppimiskynnys on usein niin korkea, että he urautuvat käyttämään hyvin rajallista palettia laajasta työkalujen tarjonnasta. Liika vaativuus kalvaa turvallisuudentunnetta ja tekniikka vie huomion itse asiasta, joka pitäisi olla hyvän koulutusmateriaalin tuottaminen.

Toiseksi tärkeimpänä ominaisuutena pidettiin välitöntä vuorovaikutusta ohjaajan ja opiskelijoiden välillä. Vahva kolmonen olivat hyvät tehtävätyökalut ja kouluttajan saama palaute.

Tavoitteemme messuilla oli verkostoitua ja kuunnella, mitä mieltä opetusalan henkilökunta on markkinoilla olevista digitaalisista työkaluista ja keskustella muiden alan toimijoiden kanssa, kun he näin miellyttävän kattavasti olivat koolla yhdessä paikassa.

Toimitus- ja julkaisujärjestelmä Time3 vankistaa asemaansa alan standardina ja jatkuva tuotekehityksemme on tuonut meille tasaisesti uusia käyttäjiä. Digikirjat ja sähköiset oppimateriaalimme olivat messuilla hyvin esillä ja näyttää vahvasti siltä, että ensi vuonna taas yhä useammalla messuosastolla.

Jakaminen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Edisty on työkalu muuntokoulutukseen

Yle uutisoi 11.6.2019 työmarkkinoiden murroksesta. Manpower Groupin toimitusjohtaja Matti Kariola puhui siitä, että on paljonkin aloja, joilla on aitoa työvoimapulaa ja huutava tarve osaajille. Hänen mukaansa ratkaisu on muuntokoulutuksen tuntuva nopeuttaminen.

Lue lisää »

Gravicon sai Älyoppaan

Timehouse Oy on toimittanut Gravicon Oy:lle älykkäiden ohjeiden julkaisujärjestelmän. Älyoppaalla monimutkaisia ja laajoja ohjeita voidaan kehittää monin tavoin helpommin ymmärrettäviksi.

Lue lisää »

Edisty.fi julkaistiin Educassa

Educa-messut on opetusalan valtakunnallinen koulutustapahtuma, joka järjestetään vuosittain tammikuussa Helsingin Messukeskuksessa. Timehouse lähti tapahtumaan kertomaan Time3-julkaisujärjestelmän kehittymisestä ja esitteli uuden oppimisalustan.

Lue lisää »