WordJaTime3

Julkaise suoraan Wordista

Timehouse on julkaissut laajennuksen maailman yleisimpään tekstinkäsittelyohjelmaan. Plugin mahdollistaa internet-sisältöjen tuottamisen ja päivityksen suoraan Microsoft Wordista.

”Laajennus on osa kehittämäämme Time3-julkaisujärjestelmää”, kertoo laajennuksen pääkehittäjä Teemu Eronen. ”Pelkällä laajennuksella ei tavallinen kuluttaja voi suoraan julkaista netissä, vaan se on suunniteltu sujuvoittamaan työnkulkua suurten volyymien julkaisutoiminnassa.”

Suurten aineistomäärien julkaiseminen Internetissä edellyttää ennalta määriteltyä systemaattisuutta, joka parantaa aineiston hallittavuutta ja saavutettavuutta. Hyvin rakennettu sisältö auttaa hakukoneita, parantaa luettavuutta, ulkoasun suunnittelua ja tuo sisällöt myös erityisryhmien, kuten näkövammaisten ulottuville.

Laajennus on helppo asentaa, se on edullinen hankkia ja käyttöliittymä on selkeä ja opastava. Sen visualisointi mukailee saumattomasti Wordin muuta ilmettä ja laajennuksen integrointi Time3:n julkaisuputkeen on helppoa.

Timehousen kehittämä sähköisten kirjojen julkaisujärjestelmä on jo saavuttanut ohjaavan aseman alan standardina ja Time3 on kehittyneimpiä älykirjateknologioita koko maailmassa. Meille on tärkeää säilyttää tämä asema, jonka vuoksi panostamme jatkuvaan tuotekehitykseen ja hyvään asiakaspalveluun.

Jakaminen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Gravicon sai Älyoppaan

Timehouse Oy on toimittanut Gravicon Oy:lle älykkäiden ohjeiden julkaisujärjestelmän. Älyoppaalla monimutkaisia ja laajoja ohjeita voidaan kehittää monin tavoin helpommin ymmärrettäviksi.

Lue lisää »

Edisty.fi julkaistiin Educassa

Educa-messut on opetusalan valtakunnallinen koulutustapahtuma, joka järjestetään vuosittain tammikuussa Helsingin Messukeskuksessa. Timehouse lähti tapahtumaan kertomaan Time3-julkaisujärjestelmän kehittymisestä ja esitteli uuden oppimisalustan.

Lue lisää »

Julkaise suoraan Wordista

Timehouse on julkaissut laajennuksen maailman yleisimpään tekstinkäsittelyohjelmaan. Plugin mahdollistaa internet-sisältöjen tuottamisen ja päivityksen suoraan Microsoft Wordista.

Lue lisää »