20190502Gravicon_Musiikkitalo

Gravicon sai Älyoppaan

Timehouse Oy on toimittanut Gravicon Oy:lle älykkäiden ohjeiden julkaisujärjestelmän. Älyoppaalla monimutkaisia ja laajoja ohjeita voidaan kehittää monin tavoin helpommin ymmärrettäviksi.

Älyopas integroidaan osaksi Graviconin tietomallisovellusta Modelspacea, jonka avulla on mahdollista viedä hallitusti läpi valtavia rakennusprojekteja. Modelspace jakautuu moduleihin, joiden avulla voidaan hallinnoida aikataulut, tilatarpeet, laadunvalvonta, hankejohtaminen, investointitarpeet ja kustannusohjaus.

Onnistunut rakennushanke ja ylläpito edellyttää hyvää tiedonkulkua koko verkostossa ja tehtävien seurannan pitää olla mahdollista reaaliaikaisesti. Laaja ohjeistus tarvitsee tuekseen älykkään alustan, jonka Älyopas kykenee tarjoamaan. Älyoppaalla voi tehdä helposti päivitettävän ja monimuotoisiin esitystapoihin taipuvan ohjeistuksen, joka on integroitu osaksi Graviconin omaa ohjelmistotarjontaa.

Gravicon Oy

Gravicon Oy on vuodesta 1990 toiminut rakennusalan IT-konsultointiin ja erityisesti tietomallintamiseen erikoistunut konsulttitoimisto. Toimisto on toiminut tietomallikonsulttina useissa vaativissa rakennushankkeissa.

Graviconin vahvuuksia ovat ohjelmisto-osaaminen, valmius hankekohtaiseen järjestelmä- ja ohjelmistoräätälöintiin sekä ymmärrys tietomallipohjaisen suunnitteluprosessin vaatimuksista ja mahdollisuuksista.

Älyopas integroidaan osaksi Graviconin tietomallisovellusta Modelspacea, jonka avulla on mahdollista viedä hallitusti läpi valtavia rakennusprojekteja. Modelspace jakautuu moduleihin, joiden avulla voidaan hallinnoida aikataulut, tilatarpeet, laadunvalvonta, hankejohtaminen, investointitarpeet ja kustannusohjaus.

Onnistunut rakennushanke ja ylläpito edellyttää hyvää tiedonkulkua koko verkostossa ja tehtävien seurannan pitää olla mahdollista reaaliaikaisesti. 

 

”Tavoitteenamme on saada ohjeet julkaistua eri käyttäjäryhmille ja toimijoille suoraan Timehousen järjestelmän kautta. Odotukset ja vaatimukset ovat kovat. Alku on mennyt hyvin.”

Pauli Jantunen
Toimitusjohtaja, Gravicon Oy

Älyopas

Älyopas kuuluu Timehousen sähköisten julkaisuratkaisujen tuoteperheeseen. Se voi olla itsenäinen internetissä oleva julkaisu tai se voidaan esittää esimerkiksi ohjelmiston sisään integroituna helppinä. Älyopas on aina responsiivinen, joten sitä voi käyttää millä tahansa päätelaitteella.

Rikastettua sisältöä voidaan tuoda suoraan Word-dokumenteista Timehouse Oy:n rakentamalla laajennuksella sekä tuottaa ja rikastaa selainkäyttöisellä editorilla. Asiakaskohtaiset sisällöt on vaivatonta eriyttää yhteisestä sisällöstä omiksi poluikseen.

Turvallinen ja automaattinen sisäänkirjautuminen tuo saumattoman käyttökokemuksen loppukäyttäjälle ja pääsynhallinta huolehtii siitä, että oikeat henkilöt päätyvät lukemaan juuri heille tarkoitettuja ohjeita.

Linkkejä:

Jakaminen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Gravicon sai Älyoppaan

Timehouse Oy on toimittanut Gravicon Oy:lle älykkäiden ohjeiden julkaisujärjestelmän. Älyoppaalla monimutkaisia ja laajoja ohjeita voidaan kehittää monin tavoin helpommin ymmärrettäviksi.

Lue lisää »

Edisty.fi julkaistiin Educassa

Educa-messut on opetusalan valtakunnallinen koulutustapahtuma, joka järjestetään vuosittain tammikuussa Helsingin Messukeskuksessa. Timehouse lähti tapahtumaan kertomaan Time3-julkaisujärjestelmän kehittymisestä ja esitteli uuden oppimisalustan.

Lue lisää »

Julkaise suoraan Wordista

Timehouse on julkaissut laajennuksen maailman yleisimpään tekstinkäsittelyohjelmaan. Plugin mahdollistaa internet-sisältöjen tuottamisen ja päivityksen suoraan Microsoft Wordista.

Lue lisää »