pulpetti2

Edisty on työkalu muuntokoulutukseen

Yle uutisoi 11.6.2019 työmarkkinoiden murroksesta. Manpower Groupin toimitusjohtaja Matti Kariola puhui siitä, että on paljonkin aloja, joilla on aitoa työvoimapulaa ja huutava tarve osaajille. Hänen mukaansa ratkaisu on muuntokoulutuksen tuntuva nopeuttaminen.

Kariola totesi, että perinteiset tutkintopohjaiset ohjelmat ovat liian hitaita reagoimaan työelämän muutoksiin. Erityisesti IT-alalla käytäntö on jo arkipäivää, mutta monella muulla alalla tästä voitaisiin ottaa oppia.

Oppimisympäristöstä nopea apu

Timehouse Oy on kehittänyt kätevän oppimisalustan, Edisty:n, jolla voi tehdä verkkokoulutuksia. Edisty on suunniteltu niin helppokäyttöiseksi kuin mahdollista ja asennus sisältää ilmaisen suomenkielisen kurssin, jonka avulla koulutusten tekemisen käytännöt kuvataan selkeästi.

Edisty on edullinen hankkia ja ylläpitää. Siinä on kattavasti ominaisuuksia sekä kouluttajalle että opiskelijalle. Siihen on helppo rakentaa sekä kursseja että kurssipolkuja, jotka seuraavat esimerkiksi ammatillisen koulutuksen opetussuunnitelmia.

Koulutuksessa voidaan käyttää videoita, tehtävätyökaluja ja siihen voidaan rakentaa erittäin monipuolisia opetuskokonaisuuksia ainutlaatuisin työkaluin. Timehouse tarjoaa myös monipuolisen ekosysteemin sekä pedagogiseen että tekniseen sisällöntuotantoon.

Oppimisympäristöömme voi perehtyä tästä:

www.edisty.fi

Jakaminen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Edisty on työkalu muuntokoulutukseen

Yle uutisoi 11.6.2019 työmarkkinoiden murroksesta. Manpower Groupin toimitusjohtaja Matti Kariola puhui siitä, että on paljonkin aloja, joilla on aitoa työvoimapulaa ja huutava tarve osaajille. Hänen mukaansa ratkaisu on muuntokoulutuksen tuntuva nopeuttaminen.

Lue lisää »

Gravicon sai Älyoppaan

Timehouse Oy on toimittanut Gravicon Oy:lle älykkäiden ohjeiden julkaisujärjestelmän. Älyoppaalla monimutkaisia ja laajoja ohjeita voidaan kehittää monin tavoin helpommin ymmärrettäviksi.

Lue lisää »

Edisty.fi julkaistiin Educassa

Educa-messut on opetusalan valtakunnallinen koulutustapahtuma, joka järjestetään vuosittain tammikuussa Helsingin Messukeskuksessa. Timehouse lähti tapahtumaan kertomaan Time3-julkaisujärjestelmän kehittymisestä ja esitteli uuden oppimisalustan.

Lue lisää »