Ilmaisia kuvia

Tässä on Timehouse Oy:n pieni lahja asiakkaillemme ja muille viestinnän ammattilaisille pehmentämään lomien päättymisen aiheuttamaa järkytystä. Alla on lista 15 sivustolle, joilta saa ilmaiseksi kuvamateriaalia moniin tarpeisiin. Linkit on tarkastettu heinäkuun lopulla ja silloin vielä kaikki toimivat.

Yllä olevassa infrapunakuvassa näkyvä perhoshahmo on todellisuudessa satojen uusien tähtien hautomo, viralliselta nimeltään W40. Perhonen on Nebula, jättiläismäinen kaasu- ja tomupilvi. Perhosen kaksi siipeä ovat suunnattoman suuria kuplia kuumaa kaasua, joka on tulvinut avaruuteen alueen kuumimmista ja suurimmista tähdistä. Linkki kuvaan on tässä:  https://photojournal.jpl.nasa.gov/catalog/PIA23121

Kun lahjahevosen hampaita tarkastaa, huomaa nopeasti, että laatu on kirjavaa. Joukossa on kuitenkin paljon helmiä, joista omia suosikkejamme ovat esimerkiksi Nasan huikeat avaruuskuvat, Unsplash tai Pixabay. Lista on tässä, toivottavasti löydätte sieltä jotain uutta:

http://www.freeimages.com/
https://pixabay.com/fi/
http://photojournal.jpl.nasa.gov/Help/ImageGallery.html
http://etc.usf.edu/clipart/
http://www.cgtextures.com/

http://www.psdgraphics.com/
http://www.textureking.com/
http://www.loc.gov/pictures/
http://www.stockfreeimages.com/
https://unsplash.com/

http://www.freeimages.co.uk/
http://www.imageafter.com/index.php
http://pixabay.com/
http://www.clipartpanda.com/
https://pxhere.com/

Kuvien tulkintaan ja ymmärtämiseen olemme julkaisseet myös ilmaisen kurssin, johon voi käydä tutustumassa osoitteessa www.edisty.fi. Klikkaamalla yläpalkin linkkiä ”Kurssit”, löydät aineiston.

Jakaminen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Mitä hyvä palvelu meidän mielestämme tarkoittaa

Kuulostaako tutulta: ”Asioitte hetki sitten asiantuntijamme kanssa. Olisitteko halukas vastaamaan pieneen asiakastyytyväisyyskyselyyn? Aikaa siihen kuluu vain pari viikkoa ja henkilötietojen lisäksi teidän tulisi luovuttaa joko verta tai toinen munuaisenne.”

Lue lisää »
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Vieritä ylös