Tehdään hyvä verkkokauppa

Hyvä verkkokauppa on selkeä ja helppokäyttöinen. Viesti kuluttajilta on hyvin yksiselitteinen: verkkokaupan täytyy olla ajantasainen, maksun suorittamisen ja tilaamisen täytyy olla mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. Graafinen suunnittelu verkkokaupan ulkoasussa on tärkeää, koska se antaa ensivaikutelman yrityksestä, mutta ei korvaa puutteellisuuksia toiminnallisuuksissa. Oli verkkokauppa visuaalisesti miten hieno tahansa, mutta käyttöliittymä ei skaalaudu puhelimen näytölle tai tuotetiedot eivät ole ajantasalla, menetetään paljon asiakkaita.

Verkkokauppaa tehdessä tulee ottaa huomioon muutamia seikkoja, jotka eivät niinkään näy kuluttajille, mutta ovat sitäkin tärkeämpiä verkkokaupan tarjoajalle. Yksi tärkeimmistä on yhdistäminen muihin järjestelmiin. Monella yritykselle on esimerkiksi varastonseuranta jossain muussa järjestelmässä, joten näiden kahden järjestelmän integrointi on välttämätöntä, jotta varaston saldot, hinnat ja seuranta päivittyvät verkkokauppaan saumattomasti.

Toinen tärkeä ominaisuus on integraatio maksuliikenteessä. Yleisimmät verkkomaksupalvelut kuten Paytrail, Maksuturva sekä Klarna tulisi löytyä verkkokaupan maksuvaihtoehdoista. Lyhyesti sanottuna, hyvä integroitu ratkaisu säästää aikaa ja vaivaa ja siihen kannattaa panostaa.

Hyvä verkkokaupan toimittaja tiedostaa nämä seikat toteutuksessa ja käy jo määrittelyvaiheessa verkkokaupan tilaajan kanssa läpi tarvittavat liitännät ja tarvittaessa myös auttaa valinnoissa. Parhaimmillaan verkkokaupassa liiketoiminnan eri osa-alueet keskustelevat saumattomasti keskenään ja tieto liikkuu järjestelmien välillä ongelmitta.

Timehouse Oy:llä on vankka kokemus rajapintojen yhdistämisestä, integraatioista sekä verkkokauppatoteutuksista. Reilu vuosi sitten Alma Talent pyysi meitä toteuttamaan nopealla aikataululla integroitavan verkkokaupparatkaisun sähköisten tuotteidensa myymiseen sekä kampanjointiin.

Timehousen toteuttama Alma Timeshop on ollut nyt käytössä jo reippaan vuoden ja olemme tyytyväisiä, että ammattitaidollamme ja ratkaisuillamme pystyimme toteuttamaan nopeasti, hyvän verkkokaupan asiakkaallemme.

https://sisaltopalvelut.almatalent.fi/valikoima.

Jakaminen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Ohjelmistokehittäjä

Etsimme kokenutta C++ -koodaria erilaisiin projekteihin. Ohjelmointikielet ja teknologiat, joiden osaamisesta on hyötyä: C++, C#, SQL, Javascript, XSLT, XML, CSS, .NET sekä CAD/BIM-ohjelmistot.

Lue lisää »

Kommentoi.com -palvelu Timehousen omistukseen

Timehouse Oy on 1.1.2020 solmitulla liiketoimintakaupalla ostanut Kommentoi.com -palvelun.
Kommentoi.com on dokumenttien kommentointi­prosessia tehostava web-palvelu, jolla tuhansia käyttäjiä yli 15 maassa. Suomessa palvelua hyödyntävät mm. kaupan alan keskus- ja tukkuliikkeet, mainos- ja viestintätoimistot sekä kustannusalan yritykset ja palvelun kautta kulkee vuosittain yli 300000 sivua erilaista markkinointi- ja viestintämateriaalia. Kaupan jälkeen Timehousen liikevaihto nousee 1,2 miljoonaan euroon ja työllistämme 14 henkilöä.

Lue lisää »
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Vieritä ylös