VerkkokauppaKellot

Tehdään hyvä verkkokauppa

Hyvä verkkokauppa on selkeä ja helppokäyttöinen. Viesti kuluttajilta on hyvin yksiselitteinen: verkkokaupan täytyy olla ajantasainen, maksun suorittamisen ja tilaamisen täytyy olla mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. Graafinen suunnittelu verkkokaupan ulkoasussa on tärkeää, koska se antaa ensivaikutelman yrityksestä, mutta ei korvaa puutteellisuuksia toiminnallisuuksissa. Oli verkkokauppa visuaalisesti miten hieno tahansa, mutta käyttöliittymä ei skaalaudu puhelimen näytölle tai tuotetiedot eivät ole ajantasalla, menetetään paljon asiakkaita.

Verkkokauppaa tehdessä tulee ottaa huomioon muutamia seikkoja, jotka eivät niinkään näy kuluttajille, mutta ovat sitäkin tärkeämpiä verkkokaupan tarjoajalle. Yksi tärkeimmistä on yhdistäminen muihin järjestelmiin. Monella yritykselle on esimerkiksi varastonseuranta jossain muussa järjestelmässä, joten näiden kahden järjestelmän integrointi on välttämätöntä, jotta varaston saldot, hinnat ja seuranta päivittyvät verkkokauppaan saumattomasti.

Toinen tärkeä ominaisuus on integraatio maksuliikenteessä. Yleisimmät verkkomaksupalvelut kuten Paytrail, Maksuturva sekä Klarna tulisi löytyä verkkokaupan maksuvaihtoehdoista. Lyhyesti sanottuna, hyvä integroitu ratkaisu säästää aikaa ja vaivaa ja siihen kannattaa panostaa.

Hyvä verkkokaupan toimittaja tiedostaa nämä seikat toteutuksessa ja käy jo määrittelyvaiheessa verkkokaupan tilaajan kanssa läpi tarvittavat liitännät ja tarvittaessa myös auttaa valinnoissa. Parhaimmillaan verkkokaupassa liiketoiminnan eri osa-alueet keskustelevat saumattomasti keskenään ja tieto liikkuu järjestelmien välillä ongelmitta.

Timehouse Oy:llä on vankka kokemus rajapintojen yhdistämisestä, integraatioista sekä verkkokauppatoteutuksista. Reilu vuosi sitten Alma Talent pyysi meitä toteuttamaan nopealla aikataululla integroitavan verkkokaupparatkaisun sähköisten tuotteidensa myymiseen sekä kampanjointiin.

Timehousen toteuttama Alma Timeshop on ollut nyt käytössä jo reippaan vuoden ja olemme tyytyväisiä, että ammattitaidollamme ja ratkaisuillamme pystyimme toteuttamaan nopeasti, hyvän verkkokaupan asiakkaallemme.

https://sisaltopalvelut.almatalent.fi/valikoima.

Jakaminen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Time3 on nyt avainlipputuote

Timehouse Oy:n julkaisujärjestelmä on saanut oikeuden käyttää avainlippua. Time3:n kotimaisuusaste on selkeästi 100 prosenttia, joten sillä tehdyt älykirjat ja älyoppaat myös täyttävät saman ehdon.

Lue lisää »

Tehdään hyvä verkkokauppa

Hyvä verkkokauppa on selkeä ja helppokäyttöinen. Viesti kuluttajilta on hyvin yksiselitteinen: verkkokaupan täytyy olla ajantasainen, maksun suorittamisen ja tilaamisen täytyy olla mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. Graafinen suunnittelu verkkokaupan ulkoasussa on tärkeää, koska se antaa ensivaikutelman yrityksestä, mutta ei korvaa puutteellisuuksia toiminnallisuuksissa. Oli verkkokauppa visuaalisesti miten hieno tahansa, mutta käyttöliittymä ei skaalaudu puhelimen näytölle tai tuotetiedot eivät ole ajantasalla, menetetään paljon asiakkaita.

Lue lisää »
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Vieritä ylös