Timehousetiimi

Time3 on nyt avainlipputuote

Timehouse Oy:n julkaisujärjestelmä on saanut oikeuden käyttää avainlippua. Time3:n kotimaisuusaste on selkeästi 100 prosenttia, joten sillä tehdyt älykirjat ja älyoppaat myös täyttävät saman ehdon.

Meille on tärkeää kertoa yhteistyökumppaneillemme ja omassa viestinnässämme, että tuotteemme on täysin kotimainen ja pitkäjänteisen suomalaisen kehitystyön tulosta. Time3:n hakukoneessa on noin puolitoista miljoonaa suomen kielen sanaa, joten se ymmärtää kielemme erityispiirteitä paremmin kuin mikään muu hakukone maailmassa. Suljettuihin ympäristöihin suunniteltu haku on hyvä esimerkki Time3:n loppuun asti ajatelluista ominaispiirteistä.
Avainlippu-merkki on meille arvokas, koska se tunnetaan varsin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan yli 90 prosenttia suomalaisista kuluttajista tuntee Avainlipun erittäin hyvin tai melko hyvin. Suomalaisista suurin osa (75 %) on myös sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti.
Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu toteaa, että kotimaisen tuotteen hankinta koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.
Avainlippu helpottaa kuluttajan valintoja. Avainlippu tuo näkyväksi valmistuksen alkuperämaan, antaa sille juuret ja jopa kasvot.

Jakaminen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Time3 on nyt avainlipputuote

Timehouse Oy:n julkaisujärjestelmä on saanut oikeuden käyttää avainlippua. Time3:n kotimaisuusaste on selkeästi 100 prosenttia, joten sillä tehdyt älykirjat ja älyoppaat myös täyttävät saman ehdon.

Lue lisää »

Tehdään hyvä verkkokauppa

Hyvä verkkokauppa on selkeä ja helppokäyttöinen. Viesti kuluttajilta on hyvin yksiselitteinen: verkkokaupan täytyy olla ajantasainen, maksun suorittamisen ja tilaamisen täytyy olla mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. Graafinen suunnittelu verkkokaupan ulkoasussa on tärkeää, koska se antaa ensivaikutelman yrityksestä, mutta ei korvaa puutteellisuuksia toiminnallisuuksissa. Oli verkkokauppa visuaalisesti miten hieno tahansa, mutta käyttöliittymä ei skaalaudu puhelimen näytölle tai tuotetiedot eivät ole ajantasalla, menetetään paljon asiakkaita.

Lue lisää »
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Vieritä ylös