Monipuolista uutta osaamista Timehousessa

Olemme saaneet Timehousen riveihin kolme uutta työntekijää, Mikon, Samun ja Miran.

Mikko Vanhatalo tuli ohjelmistosuunnittelijaksi Timehouseen syyskuun alussa. Mikko on jo kannuksensa ansainnut kovatasoinen ohjelmoija ja työskentelee ArchiCAD-automaation parissa. Hänellä on laaja-alainen 10 vuoden kokemus monenlaisista ohjelmistoprojekteista. Vapaa-ajalla Mikko harrastaa kalliokiipeilyä: “Suunta on aina ylöspäin” toteaa Mikko hymyillen.

Samu Kainulainen on toiminut kehittäjänä Timehousessa syyskuun alusta. Ohjelmistokehityksen lisäksi Samu toteuttaa älykirjoja Timehousen kehittämillä Time3-tuotteilla. Hän valmistui tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi Joensuusta keväällä 2019, aiemmin Samu työskenteli ravintola-alalla. Samulla on palava into oppia uutta ja kehittyä joka päivä ohjelmistojen tuotannossa ja kehityksessä. Energiaa työhön Samu hakee kuntosalilta, musisointi bassoa soittamalla on myös lähellä sydäntä.

Mira Heiskari aloitti Timehousessa joulukuun alussa. Hänen pääasiallinen toimenkuvansa on projekti- ja asiakkuuspäällikkö, mutta hänet voi monesti tavata myös ns. kädet savessa. Mira on koulutukseltaan sähkö- ja tietoliikennetekniikan DI. Hän on työurallaan toiminut vastaavissa tehtävissä Ericssonilla sekä parissa pienemmässä softatalossa. Vapaa-ajalla Mira tykkää liikkua luonnossa koiransa kanssa, mökkeillä sekä kesällä purjehtia.

Jakaminen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Ohjelmistokehittäjä

Etsimme kokenutta C++ -koodaria erilaisiin projekteihin. Ohjelmointikielet ja teknologiat, joiden osaamisesta on hyötyä: C++, C#, SQL, Javascript, XSLT, XML, CSS, .NET sekä CAD/BIM-ohjelmistot.

Lue lisää »

Kommentoi.com -palvelu Timehousen omistukseen

Timehouse Oy on 1.1.2020 solmitulla liiketoimintakaupalla ostanut Kommentoi.com -palvelun.
Kommentoi.com on dokumenttien kommentointi­prosessia tehostava web-palvelu, jolla tuhansia käyttäjiä yli 15 maassa. Suomessa palvelua hyödyntävät mm. kaupan alan keskus- ja tukkuliikkeet, mainos- ja viestintätoimistot sekä kustannusalan yritykset ja palvelun kautta kulkee vuosittain yli 300000 sivua erilaista markkinointi- ja viestintämateriaalia. Kaupan jälkeen Timehousen liikevaihto nousee 1,2 miljoonaan euroon ja työllistämme 14 henkilöä.

Lue lisää »
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Vieritä ylös