Kommentoi.com -palvelu Timehousen omistukseen

Timehouse Oy on 1.1.2020 solmitulla liiketoimintakaupalla ostanut Kommentoi.com -palvelun. Kommentoi.com on dokumenttien kommentointi­prosessia tehostava web-palvelu, jolla tuhansia käyttäjiä yli 15 maassa. Suomessa palvelua hyödyntävät mm. kaupan alan keskus- ja tukkuliikkeet, mainos- ja viestintätoimistot sekä kustannusalan yritykset ja palvelun kautta kulkee vuosittain yli 300000 sivua erilaista markkinointi- ja viestintämateriaalia. Kaupan jälkeen Timehousen liikevaihto nousee 1,2 miljoonaan euroon ja työllistämme 14 henkilöä.

”Timehouse on toiminut pitkään Kommentoi.com tuotekehityksen pääyhteistyökumppaninamme ja liiketoimintakaupan mukanaan tuomat synergiaedut ovat ilmeiset. Kommentoi.com -palvelun tuotekehitys vauhdittuu, palvelun integrointi Timehousen julkaisujärjestelmiin mahdollistuu ja pääsemme tarjoamaan asiakkaillemme aikaisempaa huomattavasti laajempaa tuote- ja palvelu portfoliota”, kertoo Marko Koponen Kommentoi.com -palvelusta. Koponen siirtyy kaupan yhteydessä Timehousen palvelukseen ja vastaa jatkossa Kommentoi.com palvelun lisäksi Timehousen myynnistä ja markkinoinnista myyntijohtajan roolissa.

Timehouse Oy:n toimitusjohtaja Kristian Töyrä painottaa lisäksi kaupan mukana tulevia uusia resursseja: ”Kommentoi.com on laajasti käytössä oleva palvelu, joka sopii luontevasti Timehousen nykyisten palveluratkaisujen joukkoon. Kaupan avulla saamme erinomaisen tuotteen lisäksi myös merkittävän uuden asiakaskunnan, sekä Kommentoi.com henkilökunnan mukana uutta osaamista ja kapasiteettia Timehouse Oy:n kasvutavoitteiden toteuttamiseen.” ”Liiketoimintakaupan mukanaan tuoman kasvun lisäksi tavoittelemme tälle vuodelle yli 20% orgaanista kasvua, ensimmäisellä kvartaalilla tavoite tullaan saavuttamaan ja näkymät loppuvuodellekin ovat hyvät”, päättää Töyrä.

Jakaminen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Ohjelmistokehittäjä

Etsimme kokenutta C++ -koodaria erilaisiin projekteihin. Ohjelmointikielet ja teknologiat, joiden osaamisesta on hyötyä: C++, C#, SQL, Javascript, XSLT, XML, CSS, .NET sekä CAD/BIM-ohjelmistot.

Lue lisää »

Kommentoi.com -palvelu Timehousen omistukseen

Timehouse Oy on 1.1.2020 solmitulla liiketoimintakaupalla ostanut Kommentoi.com -palvelun.
Kommentoi.com on dokumenttien kommentointi­prosessia tehostava web-palvelu, jolla tuhansia käyttäjiä yli 15 maassa. Suomessa palvelua hyödyntävät mm. kaupan alan keskus- ja tukkuliikkeet, mainos- ja viestintätoimistot sekä kustannusalan yritykset ja palvelun kautta kulkee vuosittain yli 300000 sivua erilaista markkinointi- ja viestintämateriaalia. Kaupan jälkeen Timehousen liikevaihto nousee 1,2 miljoonaan euroon ja työllistämme 14 henkilöä.

Lue lisää »
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Vieritä ylös