Ohjelmistokehittäjä

Etsimme kokenutta C++ -koodaria erilaisiin projekteihin. Ohjelmointikielet ja teknologiat, joiden osaamisesta on hyötyä: C++, C#, SQL, Javascript, XSLT, XML, CSS, .NET sekä CAD/BIM-ohjelmistot.

Liiketoimintamme laajenee ja haemme jälleen vahvistusta kasvavaan joukkoomme.

Tule työskentelemään hauskaan ja rentoon työyhteisöömme ja helpota resurssipulaamme! Aina ei voi onnistua mutta epäonnistumisetkin kannattaa tehdä paikassa, jossa hyvä yhteishenki ja toisten auttaminen kuuluvat yrityskulttuuriin.

Käytämme pääasiassa Microsoftin ohjelmointityökaluja.

Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n pyydämme lähettämään viimeistään 28.2.2020 sähköpostilla osoitteeseen tuula.issakainen@timehouse.fi. Työ alkaa mahdollisimman pian ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten lähetäthän hakemuksen viivytyksettä!

Jakaminen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Ohjelmistokehittäjä

Etsimme kokenutta C++ -koodaria erilaisiin projekteihin. Ohjelmointikielet ja teknologiat, joiden osaamisesta on hyötyä: C++, C#, SQL, Javascript, XSLT, XML, CSS, .NET sekä CAD/BIM-ohjelmistot.

Lue lisää »

Kommentoi.com -palvelu Timehousen omistukseen

Timehouse Oy on 1.1.2020 solmitulla liiketoimintakaupalla ostanut Kommentoi.com -palvelun.
Kommentoi.com on dokumenttien kommentointi­prosessia tehostava web-palvelu, jolla tuhansia käyttäjiä yli 15 maassa. Suomessa palvelua hyödyntävät mm. kaupan alan keskus- ja tukkuliikkeet, mainos- ja viestintätoimistot sekä kustannusalan yritykset ja palvelun kautta kulkee vuosittain yli 300000 sivua erilaista markkinointi- ja viestintämateriaalia. Kaupan jälkeen Timehousen liikevaihto nousee 1,2 miljoonaan euroon ja työllistämme 14 henkilöä.

Lue lisää »
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Vieritä ylös