Älyopas on tiedon ohituskaista

Informaation nopea kulku, saavutettavuus, helppokäyttöisyys ja äärimmilleen viety päivitettävyys ovat monen palvelun elinehto. Älyopas, TimeGuide, on tähän tehtävään kehitetty tiedonjakelun ohituskaista.

Älyopasta voi lukea millä tahansa päätelaitteella ja sitä voi päivittää suoraan tekstinkäsittelyohjelmasta. TimeGuide on työkalu, jolle ohjetiedon ajantasaisuus on pääasia.

Suuren tietovarannon jakeluun ja tehokkaaseen esittämiseen ei ole kehitetty aiemmin vastaavaa työkalua.

Kun viestinnän fokus on tiedonvälityksen nopeudessa, on ajateltava koko polkua tiedon tuottajalta käyttäjälle. Monivaiheinen prosessi pitää kyetä pelkistämään äärimmilleen, automatisoida kaikki mahdollinen ja nähdä tietopaketti täsmäaseena, jolla on yksi tehtävä. Kun kaikki toimii eikä käyttäjän tarvitse ymmärtää, mitä tapahtuu konepellin alla, olemme onnistuneet.

Järjestelmä kykenee lukemaan minkä tahansa konventionaalisen tietoaineiston dataa ja generoimaan sen helposti jaeltavaan ja luettavaan muotoon sellaisenaan.

Integroitu tietokoneohjelman ohjeeksi

TimeGuide on testattu vaativissa ympäristöissä ja alla olevasta linkistä näet miten sillä on toteutettu käyttöohje ArchiCad-ohjelman laajennukseen, jota voi päivittää suoraan Word-tekstinkäsittelyohjelmasta. 
TimeGuiden vahvuus on kirjoitetun tekstin esittäminen sekä tiedon rikastaminen monipuolisella paletilla, kuten videoilla, html5-elementeillä ja interaktioilla.

Älykäs sähköinen opas vie suoraan oikean tiedon äärelle, kertoo miten sinun tulee toimia tai kuinka laite toimii, miten kohde huolletaan, milloin se on viimeksi huollettu ja kuka sen teki.

Tehdään asiat helpoiksi

Älyoppaan avulla voit hallita monimutkaisia järjestelmiä, parantaa laatua ja ammattitaitoa sekä tehostaa liiketoimintaa.

Älyopasta voi rikastaa animaatioilla ja videoilla. Siihen voi tuoda ja päivittää tuotetietoa, käyttökokemuksia sekä käyttäjien kommentteja. Kommentointi on ominaisuus, joka mahdollistaa esimerkiksi huoltohistorian ja työpaikan hiljaisen tiedon kasvattamisen. Samalla se tukee palvelujen monistettavuutta ja ammattitaidon siirtoa.

QR-koodi ja älyopas

Laajoissa kokonaisuuksissa, kuten teollisissa laiteympäristöissä, kiinteistöissä tai logistiikassa voidaan ohjeistus rajata yksittäisiin kohteisiin linkittämällä laitteeseen liitettävä opastus QR-koodilla. Laitteen pintaan liimataan tulostettu QR-koodi, joka sisältää tiedon oikeasta internetosoitteesta. Älypuhelin osaa lukea tarrassa olevan koodin ja ohjaa toimenpidettä suorittavan henkilön suoraan oikeaan sisältöön. Ei siis vain manuaalin sisällysluetteloon, vaan täsmälleen oikeaan kohteeseen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Vieritä ylös