Älyopas on tiedon ohituskaista

Informaation nopea kulku, saavutettavuus, helppokäyttöisyys ja äärimmilleen viety päivitettävyys ovat monen palvelun elinehto. Älyopas, TimeGuide, on tähän tehtävään kehitetty tiedonjakelun ohituskaista.

Näin se toimii

Julkaise verkossa suoraan tekstinkäsittelyohjelmasta. Ei välivaiheita.

Älyopas toimii internetselaimissa ja sitä voi lukea millä tahansa päätelaitteella. Älyopas tähtää nopeaan tiedonvälitykseen. Se syntyi, kun hidas polku tiedon tuottajalta käyttäjälle piti ajatella uudelleen.

Laajentuu monipuolisesti

Suuren tietovarannon jakeluun ja tehokkaaseen esittämiseen ei ole kehitetty aiemmin vastaavaa työkalua.

Pelkistimme ja automatisoimme kaiken mahdollisen ja valmistimme työkalun, jolle ohjetiedon ajantasaisuus on pääasia.

Timehouse on kehittänyt jo vuosia julkaisujärjestelmää, jolla on mahdollista hallita suuria tietomassoja tehokkaasti. 

Järjestelmä kykenee lukemaan konventionaalisen tietoaineiston dataa ja saattamaan sen helposti jaeltavaan ja luettavaan muotoon.

Archicad manuaali

Integroitu tietokoneohjelman ohjeeksi

TimeGuide on testattu vaativissa ympäristöissä ja siitä on olemassa sovelluksia erilaisissa ympäristöissä. TimeGuide taipuu moneen, kuten että sillä on toteutettu käyttöohje arkkitehtien laajasti suosiman ArchiCad-ohjelman laajennukseen, jota voi päivittää suoraan Word-tekstinkäsittelyohjelmasta.

Modelspace manuaali

Modelspace on rakennushankkeisiin suunniteltu kattava elinkaaren hallintaohjelmisto, joka tukee onnistunutta rakennusprojektia ja ylläpitoa varmistamalla tiedonkulun koko verkostossa.

Modelspacen manuaali on itsenäinen verkkoratkaisu, joka on nähtävissä tästä linkistä:

”Tavoitteenamme oli saada ohjeet julkaistua eri käyttäjäryhmille ja toimijoille suoraan Timehousen järjestelmän kautta. Odotukset ja vaatimukset ovat kovat. Alku on mennyt hyvin.”

Pauli Jantunen, Gravicon

Älykäs sähköinen opas vie suoraan oikean tiedon äärelle, kertoo miten sinun tulee toimia tai kuinka laite toimii, miten kohde huolletaan, milloin se on viimeksi huollettu ja kuka sen teki.

Tehdään asiat helpoiksi

Älyoppaan avulla voit hallita monimutkaisia järjestelmiä, parantaa laatua ja ammattitaitoa sekä tehostaa liiketoimintaa.

Älyopasta voi rikastaa animaatioilla ja videoilla. Siihen voi tuoda ja päivittää tuotetietoa, käyttökokemuksia sekä käyttäjien kommentteja. Kommentointi  mahdollistaa esimerkiksi huoltohistorian ja työpaikan hiljaisen tiedon kasvattamisen. Samalla se tukee palvelujen monistettavuutta ja ammattitaidon siirtoa.

Suomalainen tuote

Älyopasta pidetään yllä Time3-julkaisujärjestelmällä, joka on kokonaan suomalaista kehitystyötä ja se sai ansaitusti luvan käyttää avainlippua syksyllä 2019. 

Julkaisujärjestelmä osaa muuttaa esimerkiksi InDesignilla valmistetun manuaalin sähköiseen muotoon, lisää siihen kehittämämme relevanssihaun ja käyttäjähallinnan. Julkaisujärjestelmässä tietoa voi rikastaa monipuolisella paletilla, kuten videoilla, html5-elementeillä ja interaktioilla.

Relevanssihaku

Relevanssihaku sisältää noin puolitoista miljoonaa suomen kielen sanaa. Haku ymmärtää sanojen taivutusmuodot ja tärkeysjärjestyksen. Se voidaan myös asentaa itsenäisenä laajennuksena muihin ympäristöihin.

Suljetuissa ympäristöissä ei voida käyttää yleisiä hakumoottoreita, koska tieto voi olla maksullista tai muista syistä salattua. Luonnollisesti älyopas osaa hakea kaikilla kielillä, jotka käyttävät latinalaisia aakkosia.

QR-koodilla täsmällisyyttä

Laajoissa kokonaisuuksissa, kuten teollisissa laiteympäristöissä, kiinteistöissä tai logistiikassa voidaan ohjeistus rajata yksittäisiin kohteisiin linkittämällä laitteeseen liitettävä opastus QR-koodilla. Laitteen pintaan liimataan tulostettu QR-koodi, joka sisältää tiedon oikeasta internetosoitteesta. Älypuhelin osaa lukea tarrassa olevan koodin ja ohjaa toimenpidettä suorittavan henkilön suoraan oikeaan sisältöön. Ei siis vain manuaalin sisällysluetteloon, vaan täsmälleen oikeaan kohteeseen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Vieritä ylös