ASIAKKAAMME

Asiakaskuntaamme kuuluvat mm. markkinoinnin, viestinnän ja julkaisutoiminnan alan yritykset, teollisuuden ja kaupan alan toimijat, kattojärjestöt ja yhdistykset.

Tutustu mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä, minkälaisia ratkaisuja olemme heille tuottaneet  ja millaista yhteistyö kanssamme on.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

kauppakamari

”Timehouse on asiantunteva, ystävällinen ja joustava kumppani, jonka pitkä kokemus ja ketterätoimintatapa ovat hyödyntäneet meitä suuresti sähköisten palveluiden kehitystyössämme.”

Leena Viitala

Tuottaja, palveluliiketoiminta Helsingin seudun kauppakamari


kauppakamari

Timehousen tekninen osaaminen tehdä asiakkaan haluamia räätälöintejä on erittäin korkealla tasolla ja he pystyivät tarjoamaan toimivan konseptin tuottaa ja myydä verkkokirjoja. Plussana oli myös heidän kyky hoitaa integraatio verkkokaupan ja asiakkuudenhallintajärjestelmän välillä.

Thomas Åberg

Kehitysjohtaja Kiinteistömedia Oy


kauppakamari

”Timehouse on meille pitkänlinjan luotettava yhteistyökumppani, jonka asiantuntemus ja joustava työskentelytapa ovat aina olleet ensiarvoisen tärkeitä tuotteidemme kehittämisessä ja palveluiden ylläpitämisessä ”

Kristiina Toivanen-Skalidas

System Manager Alma Talent


kauppakamari

”Timehousen reippaat kaverit osaavat elektronisen julkaisutoiminnan. Ystävällisen ja joustavan yhteistyökumppanin kanssa on helppo työskennellä.”

Jouko Kanerva

Product Development Manager Rakennustieto Oy


Previous slide
Next slide

CASE STUDY

WOPI rajapintaratkaisu

Toteutimme asiakkaallemme, Duodecimille WOPI -protokollalla valmistetun rajapinnan, joka mahdollistaa Office dokumenttien käsittelyn selaimessa, suoraan omassa hallinnassa olevalta palvelimelta.

Rajapinta on suunniteltu toimivaksi kaikilla selaimilla ja laitteilla, tehden käytöstä helppoa ja joustavaa asiakkaan päivittäiset editointitarpeita huomioiden.

Asiakastyytyväisyys

91%

suosittelee mielellään Timehousen palveluja

95%

luottaa Timehousen osaamiseen

kokee kommunikoinnin Timehousen kanssa helpoksi

Asiakkaitamme ovat muun muassa: