Digikirjat

Kokonaisratkaisu näyttävien digikirjojen tekemiseen

Toteutimme Editalle toimitus- ja julkaisujärjestelmän digikirjojen tekemiseen. Materiaali poimitaan Adobe Indesign -ohjelmasta ohjelman sisään rakennetulla työkalulla ja siirretään automaattisesti Timehousen TimeBase-toimitusjärjestelmään. Toimittaja muokkaa tekstiä, valitsee käytettävät kuvat ja suunnittelee responsiivisen taiton, jossa näytettävien palstojen lukumäärä vaihtelee päätelaitteen ruutukoon mukaan.

Indesign-taitosta tehtävien elektronisten julkaisujen tekemisen hankaluus on yleinen ongelma kustantajilla. Yleisesti käytetty tapa, jossa elektroninen julkaisu tehdään ePub-exportin avulla vaatii taiton muokkausta ennen exporttia sekä paljon jälkikäsittelyä. Onnistuimme nopeuttamaan tätä prosessia moninkertaisesti, helpottamaan toimittajan työtä ja yksinkertaistamaan prosessia. Paperitaitto viedään sellaisenaan paloissa TimeBase-toimitusjärjestelmään elektronista julkaisua varten. Julkaisu voidaan tehdä myös takaisin paperitaittoon – vaikka Indesign-taitto-ohjelmaan.

Verkkokauppa

Uuden sukupolven online-verkkokauppa

Edita Oyj:llä oli tarvetta tuoda yhteen aiemmin kolmeen eri kauppapaikkaan jaettu verkkojulkaisutoimintansa. Huolellisen tutkimisen ja arvioinnnin jälkeen Edita Oyj valitsi verkkokaupakseen TimeShop-verkkoalustan, jolla on laaja sähköisten palveluiden tuki. Merkittävää etua toi erittäin mukautuva ratkaisumme, jota on mahdollista kehittää ja laajentaa tulevaisuudessa liiketoiminnan kasvaessa. Edita Oyj:lle toimitettiin kokonaisratkaisu, joka yhdisti asiakkaan olemassaolevia ratkaisuja sekä Time 3.0 -tuoteperheen osia.

Editan omille asiakkaille näkyvä TimeShop–alustalle rakennettu verkkokauppa on siis paljon enemmän. Toimitimme verkkokaupan yhteyteen myös omat asiakkuuden- että dokumentinhallintajärjestelmämme. Timehousen vahva integrointiosaaminen toi merkittävää lisäarvoa, sillä eri järjestelmät saatiin keskustelemaan keskenään tehokkaasti, mikä Edita Oy:lle isona toimijana oli tärkeää. Liittymät verkkokaupan, tuote- ja tilaushallinnan välillä ovat tärkeä osa kokonaisratkaisua. Kun tuotetiedot siirtyvät verkkokauppaan ja tehty verkkotilaus taas tilausjärjestelmään saadaan säästöjä toiminnan tehostumisesta.
Timehousen vaalimista pitkäaikaisista asiakassuhteista on hyötynyt myös Edita, joka saa käyttöönsä juuri heidän tarpeisiinsa räätälöidyn kokonaisuuden. Edita Oyj:n haasteisiin vastaaminen oli mahdollista, koska tunsimme sekä asiakkaan että tämän tarpeet. Vahvana sähköisen liiketoiminnan asiantuntijana, koemme tärkeäksi ymmärtää myös asiakkaamme haasteet, jotta voimme kehittää uusia ratkaisuja ja jatkaa merkittävän lisäarvon toimittamista.

Editan verkkokauppa löytyy osoitteesta www.editapublishing.fi