Toimittamista, julkaisua,
verkko­kauppa

Koko paketti
Time 3.0 -tuotteilla

Muutaman kuukauden yhteistyön tuloksena kesällä 2012 alkoi projekti, jonka tavoitteena oli siirtää kaikki sähköinen kustannus­toiminta nykyaikaan käyttämällä Timehousen Time 3.0-tuotteita.
TimeBase-toimitusjärjestelmän sisältämää materiaalia muokataan FrameMaker-ohjelmalla tai talon ulkopuolelta selaimessa toimivalla Internet-editoinnilla. Julkaisu onlineen tai InDesign-taittopohjaan tapahtuu yhdellä napin painalluksella.
Tehokas hakukone, responsiivinen käyttöliittymä ja Älykirjan aputoiminnot toivat julkaistavan materiaalin loppukäyttäjille aivan uudella tavalla.
Tuotteiden ostaminen toteutettiin TimeShop-verkkokauppamodulin avulla, jonka yhteyteen tehtiin integraatio asiakkaan käyttämän Microsoft Dynamics CRM -järjestelmän kanssa.

Kehitysjohtaja
Thomas Åberg
Kiinteistöalan
Kustannus Oy
+358 50 537 5107

Kiinteistö­alan Kustannus Oy päätyi vuonna 2011 siihen, että kerralla uudistetaan verkko­kauppa, asiakkuuden­hallinta­järjestelmä, käyttäjä­hallinta ja rakennetaan julkaisu­alusta verkko­kirjoille. Kumppaniksi haluttiin toimittaja, joka pystyisi ratkaisemaan ja toteuttamaan mahdollisimman monta asiaa. Tarjous­kilpailun tuloksena valittiin Timehouse Oy toimittamaan verkko­kauppa, käyttäjä­hallinta ja verkko­kirjojen julkaisu­alusta.

Timehouse valittiin sen takia, että heidän tekninen taitonsa tehdä asiakkaan haluamia räätälöintejä on erittäin korkealla tasolla ja he pystyivät tarjoamaan toimivan konseptin tuottaa ja myydä verkko­kirjoja. Plussana oli myös heidän osaamisensa hoitaa integraatio verkkokaupan ja asiakkuuden­hallinta­järjestelmän välillä. Kiinteistöalan Kustannus Oy:n ja Timehousen yhteistyö on pysynyt aktiivisena projektin valmistuttua ja asiakkaan kannalta merkittävässä roolissa on Timehousen kyky reagoida ja toteuttaa nopeasti asiakkaan tarvitsemat laajennukset ja muutokset järjestelmiinsä.