Toimittamista, julkaisua,
verkko­kauppa

Koko paketti
Time 3.0 -tuotteilla

Muutaman kuukauden yhteistyön tuloksena kesällä 2012 alkoi projekti, jonka tavoitteena oli siirtää kaikki sähköinen kustannus­toiminta nykyaikaan käyttämällä Timehousen Time 3.0-tuotteita.
TimeBase-toimitusjärjestelmän sisältämää materiaalia muokataan FrameMaker-ohjelmalla tai talon ulkopuolelta selaimessa toimivalla Internet-editoinnilla. Julkaisu onlineen tai InDesign-taittopohjaan tapahtuu yhdellä napin painalluksella.
Tehokas hakukone, responsiivinen käyttöliittymä ja Älykirjan aputoiminnot toivat julkaistavan materiaalin loppukäyttäjille aivan uudella tavalla.
Tuotteiden ostaminen toteutettiin TimeShop-verkkokauppamodulin avulla, jonka yhteyteen tehtiin integraatio asiakkaan käyttämän Microsoft Dynamics CRM -järjestelmän kanssa.

Kehitysjohtaja
Thomas Åberg
Kiinteistöalan
Kustannus Oy
+358 50 537 5107

Kiinteistö­alan Kustannus Oy päätyi vuonna 2011 siihen, että kerralla uudistetaan verkko­kauppa, asiakkuuden­hallinta­järjestelmä, käyttäjä­hallinta ja rakennetaan julkaisu­alusta verkko­kirjoille. Kumppaniksi haluttiin toimittaja, joka pystyisi ratkaisemaan ja toteuttamaan mahdollisimman monta asiaa. Tarjous­kilpailun tuloksena valittiin Timehouse Oy toimittamaan verkko­kauppa, käyttäjä­hallinta ja verkko­kirjojen julkaisu­alusta.

Timehouse valittiin sen takia, että heidän tekninen taitonsa tehdä asiakkaan haluamia räätälöintejä on erittäin korkealla tasolla ja he pystyivät tarjoamaan toimivan konseptin tuottaa ja myydä verkko­kirjoja. Plussana oli myös heidän osaamisensa hoitaa integraatio verkkokaupan ja asiakkuuden­hallinta­järjestelmän välillä. Kiinteistöalan Kustannus Oy:n ja Timehousen yhteistyö on pysynyt aktiivisena projektin valmistuttua ja asiakkaan kannalta merkittävässä roolissa on Timehousen kyky reagoida ja toteuttaa nopeasti asiakkaan tarvitsemat laajennukset ja muutokset järjestelmiinsä.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Vieritä ylös