AVOIN TYÖPAIKKA

Myyntiedustaja

 

Haemme myyntiedustajaa edistämään Kommentoi.com palvelun myyntiä ja markkinointia. Toimenkuvaasi kuuluu potentiaalisten asiakkaiden kartoitus, kontaktointi, palvelun esittelyt ja myynti.

 

Osallistut myös palvelun markkinoinnin kehittämiseen ja toimenpiteisiin sekä myös itse palvelun kehittämiseen vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tarpeita nyt ja tulevaisuudessa. Jatkossa myyntiportfolioosi voidaan lisätä myös muita Timehouse Oy:n tuotteita ja palveluja.
 

Kokemus myyntityöstä, aineistonhallinnasta ja esimerkiksi erilaisten markkinointimateriaalien toteutusprosessien haasteista ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Tärkeämpänä pidämme sitä, että osaat kuunnella asiakasta, ymmärtää hänen tarpeensa ja luoda ratkaisuja näihin tarpeisiin.

 

Työssäsi käytät erilaisia toimistosovelluksia (Office365 Outlook, Excel, Word, Teams, Powerpoint, Planner, Zoho CRM), joten yleinen tietotekniikan osaamisesi pitäisi olla kohtuullisella tasolla. Maksamme työpanoksestasi peruspalkan, jonka lisäksi myyntituloksiisi perustuva provisio mahdollistaa sinulle korkeamman ansiotason.

Mitä toivomme sinulta:

Olet aktiivinen ja periksiantamaton.

Olet nöyrä, mutta et nöyristele. Kunnioitat erilaisia ihmisiä ja erilaisia näkemyksiä.

Tiedostat että myyminen on keskustelua, ymmärtämistä, kysymistä

ja ongelmien ratkomista

Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, kommunikoit rakentavasti ja ratkaisukeskeisesti niin tiimisi kuin asiakkaittesi kanssa.

Olet avoin oma itsesi ja haluat oppia uutta, aina ja kaikesta.

Lisätietoja avoinna olevasta paikasta antaa Tuula Issakainen, tuula.issakainen@timehouse.fi, +358-40-152 3988

Tunnistitko itsesi, kiinnostuitko?

Täytä hakemus tässä tai lähetä vapaamuotoinen
hakemuksesi osoitteeseen tuula.issakainen@timehouse.fi
Yhteystiedot
Liitteet ja lisätiedot
Lataa CV
Upload supported file (Max 15MB)
Lataa muu tiedosto
Upload supported file (Max 15MB)
arrow&v

TIMEHOUSE OY   I   Köydenpunojankatu 8   I   00180 Helsinki   I   Puh. +358 20 749 1449   I   Sähköposti: info@timehouse.fi