Sähköi­nen

julkai­seminen

Sisällön tuotanto, hallinta ja jakelu,
kaikki yhdessä paikassa

Timehousen työkaluilla varmistat, että käytössäsi on aina ajantasainen aineisto ja sen voi julkaista haluamissasi kanavissa, sähköisenä tai printtinä. Käyttäjänhallinnalla myös julkaiset tehokkaasti ja turvallisesti.

Time 3:n toimintamalli on esitelty julkaisujärjestelmän omalla sivulla. Se on palvelimelle asennettava ohjelmistokokonaisuus, jota ohjataan millä tahansa internetselaimella. Järjestelmä asennetaan Timehousen ylläpitämälle palvelimelle ja me huolehdimme sen jatkuvasta ylläpidosta, toimintavarmuudesta ja päivittämisestä. 

Julkaisujen identiteetti rakennetaan template-tiedostojen avulla, joita voidaan muokata sekä teknisesti että visuaalisesti noudattamaan brändin ilmettä ja muita vaatimuksia. 

Timehousen palvelinten nopeus perustuu pitkäaikaiseen testaamiseen, tuotekehitykseen ja asiakaskohtaisen kaistan maksimointiin, mikä tuottaa käyttömukavuutta ja mahdollistaa tuotannolliset operaatiot vaikka kotisohvalta. 

Käyttäjänhallinta

Esimerkiksi Edita ja Kiinteistöalan kustannus Oy käyttävät Timehousen käyttäjänhallintateknologiaa, jolla hallinnoidaan kaikkia julkaisuja, myös niitä, joita ei ole toteutettu meidän ratkaisuillamme. 
Hallinta sisältää sekä käyttöoikeuksien hallinnan että sessionhallinnan. Palvelun tarjoaja saa reaaliaikaisen tiedon siitä, millä oikeuksilla kukin käyttäjä hankkimiaan lisenssejä hyödyntää. 
Tarjoamme selkeän ratkaisun InDesign-taitosta verkko­julkaisuksi.