Kokonais­ratkaisu toimittamiseen ja julkaisemiseen

Olemme tehneet Sanoma Pro:n ja sen edeltäjän WSOYpro:n kanssa yhteistyötä jo lähes 20 vuotta. Vuonna 1996 lanseerattu WSOY Yritys­julkaisujen ajantasa­palvelu kehittyi kirjanpitäjien käyttämistä irtolehti­kansioista todelliseksi menestys­tarinaksi ja moni­kanava­julkaisun uran­uurtajaksi. Olemme olleet mukana konseptin kehittämisessä alusta saakka ja vastanneet sekä toimitus- että julkaisu­järjestelmän suunnittelusta ja toteutuksesta. Lisäksi olemme integroineet TimeGate-pääsyn­hallinnan asiakkaan käyttämään SAP-laskutus­järjestelmään, ONIX-standardin mukaiseen tuote­tieto­kantaan, SSO-kirjautumiseen sekä muihin asiakkaan käyttämiin järjestelmiin.

Jatkamme Sanoma Pro:n yhteis­työ­kumppanina sähköisen julkaisun järjestelmien kehittäjänä ja juuri tällä hetkellä fokuksenamme on kehittää verkko­kirjojen päivitys- ja julkaisu­prosessia sekä rakentaa asiakkaallemme työ­kaluja palvelun ulkoasun tarkempaan määrittelyyn eri näyttö­laitteissa.

Otsikko

Elektroninen kirjahylly

Fokus-palvelun yhteyteen toteutettu verkkokirjahylly on osoittautunut menestystuotteeksi sähköisten julkaisujen alalla. Verkkokirjahyllystä luetaan ammattikirjallisuutta ja sitä käytetään laajasti oppilaitoksissa.

Menestyksen yhtenä salaisuutena on bisnesmalli, jossa asiakas ei osta yksittäistä kirjaa vaan lukuoikeuden kirjahyllyyn, joka sisältää tietyn aihealueen kirjoja. Kirjahyllyt uudistuvat jatkuvasti, joten asiakkaalla on jatkuvasti käytössään ajantasaista tietoa.

Verkkokirjahyllyn teknisen toteutuksen korkea laatu on varmasti myös auttanut tässä menestystarinassa. Palvelu ja kaikki siihen liittyvät osat on toteutettu Timehousen Time 3.0-perheen tuotteilla.