Verkkokauppa

ST-Akatemia päätyi Timehousen kehittämään TimeShop-verkkokauppaan. Sähköisten tuotteiden käyttäjänhallinta, lisenssit ja maksaminen hoituvat kaikki samalla alustalla. TimeShop integroidaan myös ST-Akatemian CRM-järjestelmään.

Minttu Sallinen

Julkaisupäällikö, ST-Akatemia Oy
Lisätietoa: ST-Akatemia www.suomentilintarkastajat.fi

Verkkokauppa

”Valitsimme Timehousen toimittamaan meille online-julkaisujärjestelmän, koska olimme tehneet Timehousen kanssa yhteistyötä online-julkaisujen osalta jo aiemmin Tekesin rahoittaman pilottiprojektin aikana. Pohja online-julkaisujärjestelmälle olisi siis jo hyvin pitkälti valmiina, ja tästä oli helppo jatkaa kehitystyön seuraavaan vaiheeseen. Tähän mennessä projektissa kaikki on sujunut hyvin, vaikka aika kiireaikataululla viemmekin projektia eteenpäin. Näyttää siltä, että saamme tarpeisiimme oikein hyvin sopivan online-palvelun käyttöömme.

Olen ollut yhteistyöhön tyytyväinen. Asiat ovat sujuneet sovitusti ja tehokkaasti. Erityistä kiitosta asiakaslähtöisestä toiminnasta: tekniset toiminnot ja palvelun taustalla vaikuttavat perusperiaatteet on avattu aina erittäin asiakaslähtöisesti ja kärsivällisesti. Prosessien toimintaperiaatteet ovat auenneet meille hyvin, ja tämä on osaltaan lisännyt luottamustamme Timehousea kohtaan. Kiitosta myös Timehousen henkilökunnalle aina ystävällisestä toiminnasta.”