Verkkopalveluja ja ohjelmistokehitystä

Tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa luomalla verkkopalvelu-, ohjelmistokehitys- sekä tietojärjestelmäratkaisuja. Timehouse yhdistää liiketoiminnan, teknologian ja viestinnän asiantuntemuksen yli 30 vuoden kokemuksella.

Timehouse on digitalisoinnin ja ohjelmistokehityksen kumppani. Toteutamme räätälöityjä selainpohjaisia sovelluksia ja ohjelmistoja tarvekartoituksesta valmiiseen ohjelmistoon asti. Ylläpitomme on saanut erityistä kiitosta.

Aloitamme jokaisen digitaalisen kehitysprojektin tutustumalla tarpeisiisi ja suunnittelemme tarvittavat palvelut yhteistyössä kanssasi. Toteutamme tilaamasi tuotteen ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti. Olemme luotettava strateginen kumppani.

Olemme ohjelmistokehityksen kokeneita ammattilaisia. Yhteistyö kanssamme on sujuvaa ja projektiosaamisemme vastaa varmasti korkeimpiakin liiketoiminnan vaatimuksia. Olemme valmiita auttamaan yritystäsi uudistumisessa sekä uuden luomisessa.

Oli kyseessä sitten mobiilikehitys, käyttöliittymäsuunnittelu, palvelumuotoilu, ohjelmistokehitys, intranet ja extranet -ratkaisut, integraatiot tai palvelun ylläpito, voit luottaa Timehousen vahvaan ammattitaitoon. Meidän tuellamme saat merkittävää hyötyä tietotekniikasta.

Ohjelmisto-osaaminen

Ohjelmistojen hallinta, innovaatioiden seuranta ja uusien teknologioiden omaksuminen on keskeinen osa toimintakulttuuriamme. Oikeita ratkaisuja on usein paljon ja parhaan valinta edellyttää kykyä vertailla. Me osaamme neuvoa, auttaa ja toteuttaa. Teknologia-avaruuden yleiskieltä ei ole, joten kaikkea pitää hallita. 

Timehousen toimintakulttuuri, tuotekehitys ja tuki ehkäisevät ns. ”teknisen velan” syntyä, ilmiötä joka syntyy väliaikaisista ratkaisuista, purkka-liima-virityksistä ja huonoista käytännöistä. 

 

Järjestelmät ja haku

Tärkeitä liiketoimintaa kannattelevia järjestelmiä pitää ajoittain laajentaa, muuttaa ja niitä kohtaa ennemmin tai myöhemmin ikääntyminen. Me osaamme toteuttaa ne lennossa ilman haitallisia käyttökatkoksia. 

Timehousen vahvuus on tiedon kanavoinnin monipuolinen osaaminen. Erilaisiin järjestelmiin ulottuvat hakutoiminnot ja informaation hallinta, jäsentelely ja päivittäminen yhdellä kirjautumisella on yleistyvä tarve, kun järjestelmäsukupolvia ja niiden käyttämiä ohjelmointikieliä alkaa olla paljon.

Integraatiot

Integraatio tarkoittaa eri tekniikoilla tai alustoilla toteutettujen ohjelmistojen tai järjestelmien toisiinsa liittämistä, jolloin nämä liitetyt osat keskustelevat keskenään. Järjestelmien integrointi varmistaa tiedonkulun sekä tiedon liittymisen toisiin järjestelmiin. Yksinkertaisimmillaan integraatio voi olla esimerkiksi tiedonsiirtoa kahdesta eri komponentista saman koneen sisällä, ja monimutkaisimmillaan laajoja yhteenliittymiä useiden eri järjestelmien kesken. Toteutustapoja integraatiolle on monia, joista sopivin valitaan organisaation tarpeiden mukaan.

Ohjelmistotuotteiden arvo löytyy ongelmista ja niiden älykkäästä ratkaisusta.

Kristian Töyrä