Timehouse laajentaa graafisen suunnittelun ja tuotannon palveluihin

Timehouse on perustanut TimeDesign yksikön palvelemaan asiakkaita graafisen suunnittelun ja tuotannon palveluissa. Yksikkö saa lentävän lähdön Timehousen ostaessa graafisella alalla yli 25 vuotta toimineen Digaten Oy:n liiketoiminnat.

”Julkaisu- ja kustannusalan yritykset ovat perinteisesti muodostaneet merkittävän osan Timehousen asiakaskunnasta ja törmäämme aika ajoin tilanteisiin, jossa graafisen alan palvelujen liittäminen osaksi palvelutarjontaamme olisi hyödyllistä” Timehousen toimitusjohtaja Kristian Töyrä kertoo.

TimeDesign yksikön toiminnasta vastaa Timehousen myyntijohtaja Marko Koponen, jolla kokemusta graafisen alalta on jo kolmelta vuosikymmeltä. TimeDesign asiakkaita ovat mm. Suunto, Resurs Bank, Helen ja Sinebrychoff.

”Tulemme tarjoamaan TimeDesign yksikön graafisen suunnittelun ja tuotannon palveluita soveltuvin osin nykyisille Timehouse -asiakkaille ja pyrimme toisaalta avaamaan keskusteluja TimeDesign asiakkaiden kanssa julkaisu- ja viestintätoiminnan tietotekniikan ja automaation kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä”, lopettaa Töyrä.