TULE

MEILLE TÖIHIN!

Timehouse kasvaa ja haemme jatkuvasti uusia mukavia ja osaavia henkilöitä mukaan joukkoomme.

 

Tule työskentelemään hauskaan ja rentoon työyhteisöömme mielenkiintoisten projektien pariin. Timehousessa olet osa yhteisöä jossa sinulla on tilaa kehittyä, voit hyvin ja saat tehdä tulevaisuudestasi oman näköisesi!

Henkilöstömme antaa Timehouselle työpaikkana yleisarvosanan 8,6.

Henkilöstökysely 8/2020. Katso koko kysely täältä.

Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihin, täytä hakemus tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen tuula.issakainen@timehouse.fi.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Sovellusarkkitehti

Hallitset sovellusten suunnittelun ja toteutuksen Microsoft-teknologioilla. Haet asiakkaiden tarpeiden mukaiset ratkaisut, osallistut tilanteen mukaan myös itse toteutukseen, testaukseen ja asennukseen ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa sekä asiakasrajapinnassa projektipäällikön ja myynnin tukena.

Tekninen projektipäällikkö

Sinulla on kokemusta softaprojekteista, osaat kommunikoida, ratkaista, motivoida ja sinulla pysyy useampi pallo ilmassa samanaikaisesti. Tule meille työskentelemään mukavassa työyhteisössä hyvien asiakkaiden ja kiinnostavien projektien parissa.

Miksi tulisin

Timehouseen töihin?

Keskeinen sijainti_j(1).png

Keskeinen sijainti

 • Viihtyisä avokonttorimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Kampissa ja kävelymatkan päässä on tarjolla käytännössä kaikki tarvitsemasi palvelut.

 • Etätöiden tekemiseen meillä on hyvät välineet, järjestelmät ja yhteydet, joten voit hyvin työskennellä sovittaessa myös etänä.

Hyvät_työkalut(1).png

Hyvät työkalut

 • Pääset aina työskentelemään ajantasaisilla, sinun tarpeisiisi räätälöidyillä työkaluilla ja ohjelmistoilla.

 • Vakituisille työntekijöillemme tarjoamme kotiin ilmaisen laajakaistaliittymän valitsemaltasi operaattorilta.

 • Kaikkien työntekoon liittyvien laitteiden tai ohjelmistojen hankinta hoituu meillä vaivattomasti ilman turhaa byrokratiaa.

Huolenpitoa(1).png

Huolenpitoa

 • Laajan Mehiläisen työterveyshuollon, puhelin- ja liikuntaetujen lisäksi tuemme erilaisia aktiviteetteja, joista on hyötyä ja iloa tiimiläisillemme. 

 • Normaalin lounasedun lisäksi toimiston keittiöstä on aina saatavilla voileipätarvikkeita, kahvia, mehua, teetä, hedelmiä sekä muuta nopeasti laitettavaa murkinaa.

Hauskanpitoa.jpg

Hauskanpitoa

 • Vakio kvartaalitilaisuudet, joissa normaalien höpinöiden jälkeen ilta jatkuu ruokailun ja yhdessäolon merkeissä.

 • Virkistyspäiviä eri teemoilla säännöllisen epäsäännöllisesti.

 • Perjantain after workit ovat myös vakiintuneet Timehousen yrityskulttuuriin, ja meillä monet suuntaavatkin työviikon jälkeen lasilliselle.

Joustava_tyoaika_edited_uusi.jpg

Joustava työaika

 • Työaikasi voit työnkuvasta riippuen järjestää hyvin joustavasti ja töitä voit tehdä soveltuvin osin myös etänä.

 • Arkisin 10 – 15.00 välillä toivomme kaikkien olevan saavutettavissa, muutoin voit antaa työpanoksesi projekteista ja vastuualueistasi riippuen haluamanasi ajankohtana silloin kun sinulle sopii.

Avoimuus.jpg

Avoin yrityskulttuuri

 • Olemme matalan hierarkian työpaikka, jossa ei kursailla. Arvostamme rehellisyyttä sekä avoimuutta ja uskomme, että kokonaisvaltainen työntekijän hyvinvointi näkyy suoraan työpanoksessa ja tuloksessa.

 • Painotamme sekä henkilökohtaista vapautta että vastuuta. Uskomme, että näin voimme luoda parhaan mahdollisen työympäristön lahjakkaille ja fiksuille ihmisille.

TIMEHOUSE OY   I   Köydenpunojankatu 8   I   00180 Helsinki   I   Puh. +358 20 749 1449   I   Sähköposti: info@timehouse.fi