Valmiit ohjelmistoratkaisut

Tarjoamme asiantuntijapalveluidemme lisäksi myös valmiita softaratkaisuja. Ratkaisumme palvelevat sisällön tuotannossa, materiaalien muokkauksessa ja hallinnassa, erilaisissa digtaalisen sisällön työprosesseissa sekä monikanavajulkaisemisessa niin digitaalisissa kanavissa kuin painetussa mediassakin.

Tehoa digimateriaalin kommentointiin ja hyväksyntään

Moni asiantuntijatyötä tekevä tunnistaa ongelman: päivän aikana sähköpostilaatikko kilisee taukoamatta ja varsinaiset työt meinaavat jäädä sähköpostitulvan alle. Kommentoi.com auttaa tehostamaan aineistojen hyväksymistä ja vähentämään päällekkäistä työtä sekä virheiden määrää merkittävästi.

Asiakastarina

Prisma Lappeenranta: Kommentoi.com vapautti aikaa oleelliselle

Prisma Lappeenranta halusi tehostaa markkinointimateriaalien hyväksymisprosessia. Kommentoi.com on helpottanut ja tehostanut paitsi prismalaisten työtä, myös heidän mainostoimistokumppaninsa työtä – ja säästänyt molempien työaikaa. 

Digimateriaalin julkaisuratkaisu yksilöllisiin tarpeisiisi

Kun kaipaat työkalua, joka ratkoo organisaatiosi uniikit haasteet, valitse vaihtoehto, joka taipuu moneen: monikanavajulkaisuun, tekoälyä hyödyntäviin automaatioihin, lisenssinhallintaan jne.

Time 3.0 -tuoteperhe vie julkaisutoimintasi uudelle aikakaudelle. Ohjelmistoratkaisu on kehitetty yhdessä johtavien kotimaisten toimitus- ja julkaisualan toimijoiden kanssa.

Tuoteperheen sydämenä ja moottorina toimii TimeBase, jonka päälle voimme valita juuri sinulle sopivat lisämoduulit.

Time 3.0 -tuoteperhe mahdollistaa toimituksen, jolla viestintä voidaan jaella kaikkiin kanaviin. Teksti, kuvat, ilmoitukset, videot ja rikasteet  muokataan ja kanavoidaan sähköiseen ja painettuun mediaan.

Time 3.0 -tuoteperheeseen kuuluvat moduulit

Tutustu eri Time 3.0 -ohjelmistoperheen eri moduuleihin. Mitkä näistä sopisivat sinun liiketoimintaasi?

TimeStory - digijulkaisupalvelu

Kepeyttä ja ketteryyttä julkaisuun

TimeStoryn avulla muutat Word-tiedostosi vaivattomasti verkkojulkaisuksi, jota on miellyttävä lukea, ja sen sisällöstä on helppo hakea tietoa.

TimeStoryllä julkaiset ja päivität materiaalisi helposti, nopeasti ja tehokkaasti. Ja mikä parasta – ilman erityisosaamista.

Asiakastyömme

Haluatko kuulla lisää siitä, miten olemme tuottaneet ratkaisujen avulla asiakkaillemme aitoa liiketoiminnallista hyötyä?

Näin olemme palvelleet asiakkaitamme

Räätälöimme ja toteutamme erilaisten organisaatioiden tarpeiden mukaisia tietoteknisiä ratkaisuja asiantuntevalla ja ystävällisellä otteella.

Joskus perille päästään tuttua ja turvallista reittiä, toisinaan tarvitaan luovimista ja räätälöityjä ratkaisuja.

Jutellaanko?

Jätä yhteystietosi, ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat tekniset ratkaisut.

    Jutellaanko?

    Jätä yhteystietosi ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut.

      Scroll to Top