Räätälöidyt sovellukset

Rakennusalan ratkaisut

Toteutamme arkkitehtien keskuudessa laajasti käytössä olevaan Archicad-ohjelmaan erilaisia laajennuksia ja GDL-objektikirjastoja, joiden yhteistoiminnalla tehostetaan ja nopeutetaan suunnittelua.

Luotettu Archicad-laajennusten ammattilainen

Meillä on vankka kokemus rakennussuunnitteluohjelma Archicadin koodauksesta ja C++ sekä GDL -ohjelmointikielistä. 

Archicad on Graphisoftin kehittämä, erityisesti arkkitehtien käyttöön kehitetty rakennussuunnitteluohjelmisto. Archicad mahdollistaa kolmiulotteisen suunnitteluprosessin, joka tarjoaa monipuolisia laajennuksia ja lisäominaisuuksia arkkitehtien tarpeisiin. 

Tehokkuutta työnkulkuun teknologian avulla

Olemme joustava tekninen kumppani ja suunnittelemme yhteystyömme aina sinun tarpeitasi kuunnellen. Meillä on pitkä kokemus ohjelmistokehityksestä ja työprosessimme ovat hioutuneet tarkoiksi ja tehokkaiksi. Räätälöidyssä ohjelmistokehityksessä olennaisinta on varmistaa, että saat toteutuksistamme parhaan hyödyn liiketoiminnallesi.

Käytämme Agile ja DevOps -metodeja, joiden avulla takaamme tuotteillemme reaktiivisemman koodimallin. DevOps ja Agile -metodit tukevat toisiaan ohjelmistokehityksen työprosessin eri vaiheissa.

GDL-objektikirjastot

Kustannustehoa suunnitteluun

Archicad-ohjelma hyödyntää GDL- ohjelmointikieltä (Geometric Description Language), jota käytetään rakennusten tietomallin (BIM) ja objektien mallintamiseen. GDL-objektit tarjoavat valmiita malleja esimerkiksi erilaisten talorakenteiden ja elementtien kuvaamiseen. GDL-objekteihin voidaan helposti syöttää rakenteiden ja elementtien ominaisuuksia, jolloin suunnitteluprosessi säilyy kustannustehokkaana ja käyttäjäystävällisenä.

Kompaktia koodia

Tekstipohjaisena koodikielenä GDL vie vain vähän muistitilaa ja sen hallinnointi on virtaviivaista. GDL:n objektikirjastot tarjoavat 3D-objekteja arkkitehtien ja suunnittelijoiden käyttöön kompaktissa muodossa. GDL on suhteellisen harvinainen koodikieli, jonka asiantuntijuus on maailmanlaajuisesti arvostettua.

Asiakastarina

Kontio: Biteistä puutavaraksi

Toimitimme kattavan hirsirakentamisen BIM-järjestelmän maailman suurimman hirsitalojen valmistajan Kontion käyttöön. 

Asiakastarina

ArchiLogs-laajennus

Toteutimme ohjelmointikielellä ArchiLogs-laajennuksen räätälöinnin Appalachian Log Structures:lle. Nordic BIM Group Finlandin kehittämä ja ylläpitämä Archilogs on Archicad-ohjelman lisäosa hirsitalojen suunnitteluun.

Jutellaanko?

Jätä yhteystietosi, ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat tekniset ratkaisut.

    Jutellaanko?

    Jätä yhteystietosi ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut.

      Scroll to Top