Räätälöidyt palvelut

Rakennusalan ratkaisut

Toteutamme arkkitehtien keskuudessa laajasti käytössä olevaan Archicad-ohjelmaan erilaisia laajennuksia ja GDL-objektikirjastoja, joiden yhteistoiminnalla tehostetaan ja nopeutetaan suunnittelua.

Rakennusalan ratkaisut

Meillä on vankka kokemus rakennussuunnitteluohjelma Archicadin koodauksesta ja C++ sekä GDL -ohjelmointikielistäMe toteutamme arkkitehtien keskuudessa maailmanlaajuisesi käytössä olevaan Archicad-ohjelmaan erilaisia laajennuksia, lisäosia ja GDL-objektikirjastoja, joiden yhteistoiminnalla tehostetaan ja nopeutetaan suunnittelua. Jatkuvasti uudistuva ja kehittyvä Archicad on Suomen suosituin moderni BIM-työkalu.  

Archicad on Graphisoftin kehittämä, erityisesti arkkitehtien käyttöön kehitetty rakennussuunnitteluohjelmisto. Archicad mahdollistaa kolmiulotteisen suunnitteluprosessin, joka tarjoaa monipuolisia laajennuksia ja lisäominaisuuksia arkkitehtien tarpeisiin.

Archicad-laajennukset, GDL-objektikirjastot ja ArchiFrame-lisenssipalvelu

Archicad-laajennukset ja lisenssipalvelu

Toteutamme Archicad-laajennuksia ja lisäosia asiakkaidemme tarpeisiin maailmanlaajuisesti. Timehousen kumppanina saat käyttöösi myös Steni Facade Tool –laajennusosaamisen. Steni Facade Tool on täysin Timehousen oman kehitystyön tulos.

Olemme lisäksi toteuttaneet ArchiFrame-laajennukseen lisenssipalvelun, jonka avulla hallinnoidaan asiakkaiden käyttöoikeuksia, ja joka pitää reaaliaikaisesti yllä käyttöistuntoja ja valvoo lisenssien käyttöä. Lisenssipalvelua hallinnoidaan Microsoft Azure -pilvialustassa ja se on toteutettu Microsoft-teknologioilla:

  • C++
  • Archicad
  • API
  • C#
  • .NET
  • Azure SQL Server

GDL-objektikirjastot

Archicad-ohjelma hyödyntää GDL-ohjelmointikieltä (Geometric Description Language), jota käytetään rakennusten tietomallin (BIM) ja objektien mallintamiseen. GDL-objektit tarjoavat valmiita malleja esimerkiksi erilaisten talorakenteiden ja elementtien kuvaamiseen. GDL-objekteihin voidaan helposti syöttää rakenteiden ja elementtien ominaisuuksia, jolloin suunnitteluprosessi säilyy kustannustehokkaana ja käyttäjäystävällisenä.

Tekstipohjaisena koodikielenä GDL vie vain vähän muistitilaa ja sen hallinnointi on virtaviivaista. GDL:n objektikirjastot tarjoavat 3D-objekteja arkkitehtien ja suunnittelijoiden käyttöön kompaktissa muodossa. GDL on suhteellisen harvinainen koodikieli, jonka asiantuntijuus on maailmanlaajuisesti arvostettua. 

    Ota yhteyttä ja räätälöimme rakennusalan ratkaisumme organisaatiosi tarpeiden mukaan!

    Asiakkaitamme