Täyden palvelun ohjelmistoputiikki

Kanssamme yrityksesi IT-ratkaisut etenevät myötätuulessa. Emme hae pikavoittoja, vaan tähtäämme kestävään, molempia osapuolia hyödyttävään yhteistyöhön.

Yli 35 vuotta pelissä

Olemme tehneet koodia jo 80-luvulta, kauan ennen kuin siitä tuli siistiä. Ala, maailma ja asiakkaidemme tarpeet ovat muuttuneet, mutta peruskuvio on pysynyt samana: Autamme asiakkaitamme keskittymään heidän ydinosaamiseensa ja tuotamme hyötyä teknologian avulla.

Toimistollamme pöhisee vain kahvinkeitin

Konsulttimme ovat tavallisia heppuja, eikä toimistoltamme löydy pallomerta tai flipperiä. Meitä yhdistää rentous, avoimuus ja rakkaus tietotekniikkaan. Ensisijaisesti olemme asiakaspalveluyritys ja ponnistamme arvoistamme, visiostamme ja missiostamme.

ARVOT

Reilu peli

Me Timehousella seuraamme kaikessa toiminnassamme seuraavia arvoja: asiakaslähtöisyysasiantuntijuusrehellisyys ja luottamus. Asiakkaamme voivat aina olla varmoja siitä, että toimintamme perustuu näille periaatteille. 

VISIO

Digiä näkyvissä

Haluamme olla arvostetuin ja luotettavin tietojärjestelmien sekä verkkopalveluohjelmistojen toimittaja, niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Pyrimme aina olemaan asiakkaidemme ensimmäinen valinta liiketoimintaprosesseja tukevien sekä edistävien palveluiden konsulttina.

MISSIO

Kohti tuntematonta ja sen yli

Missiomme on luoda asiakkaillemme merkittävää hyötyä tietoteknisistä ratkaisuista. Me emme hae pikavoittoja, vaan pyrimme kestävään ja kaikkia osapuolia hyödyttävään yhteistyöhön. Toteutamme asiakaslähtöisesti ratkaisuja myös sellaisiin tilanteisiin ja paikkoihin, joihin ei ole olemassa helppoja ja valmiita vastauksia.

Kuvituskuva

Löytömatka digitaalisuuteen

est. 1987

Timehousen yli 30-vuotiseen historiaan mahtuu paljon. Toimintamme alkoi kahden nuoren intohimosta teknologiaa ja koodaamista kohtaan ja vuosien mittaan tuo intohimo on kasvanut 20 henkilöä työllistäväksi yritykseksi.

Tutustu Timehousen historiaan alla olevan aikajanan avulla ja lue lisää siitä, mistä olemme tulleet ja minne olemme matkalla.

1985

Kahden serkuksen, Kristian Töyrän ja Petteri Heiskarin, koodausharrastuksesta alkaa kehittyä pienimuotoinen bisnes, kun he kehittävät Apple 2:ta varten Vihreä Kristalli -nimisen pelin. Sitä myydään 300 markan hintaan Helsingin asematunnelissa sijaitsevassa pelikaupassa. Peli päätyy myös pariin kirjastoon pääkaupunkiseudulla.

1986

Nimellä TopTeam itseään kutsuva tehokaksikko soittaa ensimmäisen myyntipuhelunsa, kun 16-vuotiaat Kristian ja Petteri selaavat puhelinluetteloa takaperin. Aakkoston loppupäästä löytyy TopTeamin ensimmäinen asiakas, WSOY.  

1987

TopTeamista tulee virallisesti Timehouse ja firman perustajina ovat koulukaverit Petteri Heiskari, Janne Suvanto ja Kristian Töyrä.  Yhteistyö WSOY:n kanssa tiivistyy. Timehouse kehittää kouluille erilaisia sanapelejä.  

1988

Timehouse muuttaa omiin toimitiloihin Kauniaisiin. Purku-uhan alla olevasta betonisesta toimistorakennuksesta tulee Timehousen koti seuraavaksi 14 vuodeksi.  Timehouse tekee Suomen Punaiselle Ristille seikkailupelin, jota vuosien kuluttua kaivataan peliharrastajien nettifoorumeilla ja pelimuseon arkistossa.

1990

Huhtikuussa 1990 Näkövammaisten liitossa julkaistaan ensimmäinen kuunneltava Luetus-muotoinen lehti, Helsingin Sanomat. Ohjelmien valmistuksen yhteistyökumppaniksi valikoituu Timehouse Oy, josta tulee Näkövammaisten liiton yhteistyökumppani useaksi vuodeksi. 

1993

Vuonna 1993 Timehouse asentaa liikunta- ja puhekyvyttömälle ALS-potilaalle kommunikointijärjestelmän, jossa kirjainmatriisiin katsomalla luodaan sanoja puhesyntetisaattorin puhuttavaksi. Projektia varten kehitetään oma videokortti ja adaptiivinen tunnistusjärjestelmä.

1994

WSOY julkaisee Suomen ensimmäisen elektronisen tietosanakirjan, CD-Factan, jonka moottorina toimii Timehousen teknologia. CD-Factan teknologia luo perustan tulevalle Time-hakukoneelle.

1997

Timehouse täyttää 10 vuotta! Yrityksen johdossa ovat Kristian Töyrä ja Petteri Heiskari. Kristian nimitetään toimitusjohtajaksi.  

1999

Puhesyntetisaattori Mikropuheen uusin versio käyttää ohjelmaliitäntään SAPI:a, joka mahdollistaa syntetisaattorin käytön useamman Windows-ohjelman kanssa. 

2001

CD-Factan kehitys siirtyy Timehouselle. Näkövammaisten käyttöön kehitetään myös puhuva CD-Facta.

2002

Stadilainen firma siirtyy nyt myös osoitteensa puolesta Helsinkiin. Uudet toimistotilat sijaitsevat Ruoholahdenkadulla.  Kommentoi.comin kehitys alkaa

2008

Mikropuhe 5 julkaistaan. 

2011

Finvalle toteutetaan sanakirjauudistus, jonka pohjana toimivat Timehousen räätälöidyt ohjelmistoratkaisut. Näitä ratkaisuja kutsutaan nyt ensi kertaa tuotenimellä  Time 3.0

2008

Toni Kangasniemi saapuu taloon Teknologiajohtajaksi. Timehouse muuttaa Köydenpunojankadulle.

2016

Time3.0-tuotteiden kehitys jatkuu. Ne muutetaan erillisiksi tuotemoduuleiksi, jotka myös toimivat itsenäisinä sovelluksina.

2018

Suomen laki -palvelu valmistuu Alma Medialle.

2019

Mira Heiskari saapuu taloon. Asiakaspäällikkönä Mira uudistaa myös Timehousen projektinhallintaa ja skaalautuvuutta. Timehouse kasvaa ja taloon virtaa uutta osaamista. Henkilöstöä on yli kymmenen henkeä.

2020

Timehouse ostaa Digaten Oy:n liiketoiminnan ja Kommentoi.com:in. UI ja UX-tiimi laajenee. Timehouse keskittyy myös aiempaa syvällisemmin myyntiin ja markkinointiin. Yrityksen digitaalisen markkinoinnin ja SEO-konsultoinnin johtoon nimitetään Kayleigh Töyrä.

2021

Timehousen työntekijä- ja asiakasmäärä jatkaa kasvuaan, yritys työllistää nyt 20 henkilöä.

2022

Timehousen täyttää 35 vuotta!

Hyvä työpaikka syntyy ihmisistä

Onko ohjelmistoala ydinosaamistasi ja nautit uuden oppimisesta? Hyvä, haluamme kuulla sinusta lisää.

Timehouselta löytyy monenmoista tekijää, joita kaikkia yhdistää rentous, avoimuus ja rakkaus tietotekniikkaan. Meillä pääset kehittämään ammattitaitoasi ja kokeilemaan uutta avoimessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Kuulostaako hyvältä? Tutustu avoimiin työtehtäviimme tai jätä avoin hakemus.

Toimivat ja mutkattomat IT-palvelut vapauttavat aikaa olennaiseen

Avullamme pysyt mukana digimurroksen etujoukoissa etkä jää IT-pimentoon. Tarjoamme monipuoliset ohjelmistoalan palvelut ja räätälöitävät teknologiaratkaisut saman katon alta.

RÄÄTÄLÖIDYT PALVELUT

Pöytä on katettu

Räätälöimme organisaatiollesi juuri sen tarpeisiin vastaavia asiantuntijaratkaisuja. Palveluihimme kuuluvat muun muassa integraatiot, WordPress-palvelut, SEO, IT-konsultointi ja paljon, paljon muuta.

VALMIIT RATKAISUT

Noutopöydän antimet

Valmiit ohjelmistoratkaisumme mukautuvat ketterästi erityisesti julkaisualan tarpeisiin. Time3.0-tuoteperheen moduulit muodostavat yhdessä vankan kokonaisuuden, joka vastaa julkaisualan vaativiin tarpeisiin. Kommentoi.comin avulla tehostat dokumenttien hyväksyntää ja projektin seurantaa.

Jutellaanko?

Jätä yhteystietosi, ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat tekniset ratkaisut.

    Jutellaanko?

    Jätä yhteystietosi ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut.

      Scroll to Top