Tutustu Timehouseen

Timehouse on ollut mukana kehittämässä ohjelmistoalaa ja digitalisaatiota jo yli kolmekymmentä vuotta. Olemme kasvaneet yrityksenä yhdessä teknologian kehityksen mukana. Teemme päivittäin töitä lisätäksemme teknologian tuottamaa hyötyä asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

Sara ja Veera

Arvomme, visiomme ja missiomme​

Arvomme​

Me Timehousella seuraamme kaikessa toiminnassamme seuraavia arvoja: asiakaslähtöisyys, asiantuntijuus, rehellisyys ja luottamus. Asiakkaamme voivat aina olla varmoja siitä, että toimintamme perustuu näille periaatteille. 

Visiomme

Haluamme olla arvostetuin ja luotettavin tietojärjestelmien sekä verkkopalveluohjelmistojen toimittaja, niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Pyrimme aina olemaan asiakkaidemme ensimmäinen valinta liiketoimintaprosesseja tukevien sekä edistävien palveluiden konsulttina. 

Missiomme

Missiomme on luoda asiakkaillemme merkittävää hyötyä tietoteknisistä ratkaisuista. Me emme hae pikavoittoja, vaan pyrimme kestävään ja kaikkia osapuolia hyödyttävään yhteistyöhön. Toteutamme asiakaslähtöisesti ratkaisuja myös sellaisiin tilanteisiin ja paikkoihin, joihin ei ole olemassa helppoja ja valmiita vastauksia.  

Timehouse Timeline

Timehousen yli 30-vuotiseen historiaan mahtuu paljon. Toimintamme alkoi kahden nuoren intohimosta teknologiaa ja koodaamista kohtaan ja vuosien mittaan tuo intohimo on kasvanut 20 henkilöä työllistäväksi yritykseksi. Timehouse on muuttunut samaa tahtia maailman mukana, mutta missiomme on aina ollut hyödyn tuottaminen asiakkaillemme teknologian avulla.

Tutustu Timehousen historiaan alla olevan aikajanan avulla ja lue lisää siitä, mistä olemme tulleet ja minne olemme matkalla.

Since 1985

1985

Kahden serkuksen, Kristian Töyrän ja Petteri Heiskarin, koodausharrastuksesta alkaa kehittyä pienimuotoinen bisnes, kun he kehittävät Apple 2:ta varten Vihreä Kristalli -nimisen pelin. Sitä myydään 300 markan hintaan Helsingin asematunnelissa sijaitsevassa pelikaupassa. Peli päätyy myös pariin kirjastoon pääkaupunkiseudulla.

1986

Nimellä TopTeam itseään kutsuva tehokaksikko soittaa ensimmäisen myyntipuhelunsa, kun 16-vuotiaat Kristian ja Petteri selaavat puhelinluetteloa takaperin. Aakkoston loppupäästä löytyy TopTeamin ensimmäinen asiakas, WSOY.  

1987

TopTeamista tulee virallisesti Timehouse ja firman perustajina ovat koulukaverit Petteri Heiskari, Janne Suvanto ja Kristian Töyrä. 

Yhteistyö WSOY:n kanssa tiivistyy. Timehouse kehittää kouluille erilaisia sanapelejä.  

1988

Timehouse muuttaa omiin toimitiloihin Kauniaisiin. Purku-uhan alla olevasta betonisesta toimistorakennuksesta tulee Timehousen koti seuraavaksi 14 vuodeksi. 

Timehouse tekee Suomen Punaiselle Ristille seikkailupelin, jota vuosien kuluttua kaivataan peliharrastajien nettifoorumeilla ja pelimuseon arkistossa.

1990

Huhtikuussa 1990 Näkövammaisten liitossa julkaistaan ensimmäinen kuunneltava Luetus-muotoinen lehti, Helsingin Sanomat. Ohjelmien valmistuksen yhteistyökumppaniksi valikoituu Timehouse Oy, josta tulee Näkövammaisten liiton yhteistyökumppani useaksi vuodeksi. 

1993

Vuonna 1993 Timehouse asentaa liikunta- ja puhekyvyttömälle ALS-potilaalle kommunikointijärjestelmän, jossa kirjainmatriisiin katsomalla luodaan sanoja puhesyntetisaattorin puhuttavaksi. Projektia varten kehitetään oma videokortti ja adaptiivinen tunnistusjärjestelmä.

1994

WSOY julkaisee Suomen ensimmäisen elektronisen tietosanakirjan, CD-Factan, jonka moottorina toimii Timehousen teknologia. CD-Factan teknologia luo perustan tulevalle Time-hakukoneelle.

1997

🎈Timehouse täyttää 10 vuotta!
Yrityksen johdossa ovat Kristian Töyrä ja Petteri Heiskari. Kristian nimitetään toimitusjohtajaksi.  

1999

Puhesyntetisaattori Mikropuheen uusin versio käyttää ohjelmaliitäntään SAPI:a, joka mahdollistaa syntetisaattorin käytön useamman Windows-ohjelman kanssa. 

2001

CD-Factan kehitys siirtyy Timehouselle. Näkövammaisten käyttöön kehitetään myös puhuva CD-Facta.

2002

Stadilainen firma siirtyy nyt myös osoitteensa puolesta Helsinkiin. Uudet toimistotilat sijaitsevat Ruoholahdenkadulla.  

Kommentoi.com:in kehitys alkaa

2008

Mikropuhe 5 julkaistaan, Toni Kangasniemi saapuu
taloon. 

2011

Finvalle toteutetaan sanakirjauudistus, jonka pohjana toimivat Timehousen räätälöidyt ohjelmistoratkaisut. Näitä ratkaisuja kutsutaan nyt ensi kertaa tuotenimellä Time 3.0.

2013

Toni Kangasniemi nimitetään CTO:ksi.

Timehouse muuttaa Köydenpunojankadulle.

2016

Time 3.0 -tuotteiden kehitys jatkuu. Ne muutetaan erillisiksi tuotemoduuleiksi, jotka myös toimivat itsenäisinä sovelluksina.

2018

Suomen Laki palvelu valmistuu Alma Medialle.

2019

Mira Heiskari saapuu taloon. Asiakaspäällikkönä Mira uudistaa myös Timehousen projektinhallintaa ja skaalautuvuutta.

Timehouse kasvaa ja taloon virtaa uutta osaamista. Henkilöstöä on yli kymmenen henkeä.

2020

Timehouse ostaa Digaten Oy:n liiketoiminnan ja Kommentoi.com:in. TimeDesign-yksikkö perustetaan ja UX-tiimi laajenee.

Timehouse keskittyy myös aiempaa syvällisemmin myyntiin ja markkinointiin. Yrityksen digitaalisen markkinoinnin ja SEO-konsultoinnin johtoon nimitetään Kayleigh Töyrä.

2021

Timehousen työntekijä- ja asiakasmäärä jatkaa kasvuaan, yritys työllistää nyt 20 henkilöä.

2022→

Timehousen täyttää 35 vuotta!

Mukaan Timehousen tarinaan?

Mikäli ohjelmistoala on ydinosaamistasi ja nautit uuden oppimisesta, saatat olla juuri sopiva henkilö Timehousen kasvavaan perheeseen. 

Meillä pääset kehittämään ammattitaitoasi avoimessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Timehouse on toiminut yli kolme vuosikymmentä ohjelmistoalan kehittämiseksi ja rakentanut uusia polkuja digitaaliseen maailmaan. Mikäli haluat olla osa asiantuntevaa ja nuorekasta ohjelmistoalan yritystä, tutustu rohkeasti avoimiin työtehtäviimme ja ole meihin yhteydessä!

Monipuoliset ohjelmistoalan palvelut ja räätälöitävät teknologiaratkaisut saman katon alla.

Timehousen valmiit ohjelmistoratkaisut mukautuvat ketterästi erityisesti julkaisualan tarpeisiin. Time3.0-tuoteperheen moduulit muodostavat yhdessä vankan kokonaisuuden, joka vastaa julkaisualan vaativiin tarpeisiin. Kommentoi.comin avulla tehostat dokumenttien hyväksyntää ja projektin seurantaa.

Tarjoamme myös monipuolisia IT-palveluita, jotka takaavat organisaatiollesi juuri sen tarpeisiin räätälöityjä asiantuntijaratkaisuja. Räätälöityihin palveluihimme kuuluvat muun muassa integraatiot, WordPress-palvelut, SEO, IT-konsultointi ja paljon muuta.

Asiakkaamme

Asiakkaamme ovat meille tärkeitä.
Räätälöimme ja toteutamme erilaisten organisaatioiden tarpeiden mukaisia tietoteknisiä ratkaisuja asiantuntevalla ja ystävällisellä otteella.

    Ota meihin yhteyttä

    Kiinnostuitko tarjoomastamme ja haluaisit kuulla lisää? Jätä yhteystietosi, niin osaavat asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä. Keksimme tarpeesi mukaisen ratkaisun yhdessä!