Räätälöidyt palvelut

Verkkokoulutusratkaisut

Timehouse toteuttaa tarpeidesi mukaisia verkkokoulutusratkaisuja. Käytämme tuotteissamme viimeisintä teknologiaa ja edistyksellisiä digitaalisia työkaluja.

Oppimista digitaalisella aikakaudella

Etsitkö tehokkaampaa tapaa tarjota koulutusta verkossa? Tarvitsetko luotettavaa kumppania digitaalisen koulutuksen rakentamiseen?

Toteutamme tarpeidesi mukaan räätälöityjä, moderneja verkkokoulutusratkaisuja. Käytämme tuotteissamme aina viimeisintä teknologiaa ja edistyksellisiä digitaalisia työkaluja, joten toteutuksemme ovat aina ajan tasalla.  

Teknikkaa sinun tarpeisiisi

Olemme on tukenasi projektin jokaisessa toteutusvaiheessa ja Timehouselta saat aina apua myös ongelmatilanteissa. Palvelukokonaisuutemme muotoutuu juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi, oli kyse sitten laajasta tai suppeammasta koulutusratkaisusta.  

Teknologia oppimisen apuna

Kotimaista koodausta kokemuksella

Olemme olleet verkko-oppimisen edelläkävijöitä 1980-luvulta lähtien ja asiantuntemuksemme ansiosta meillä on laaja kokemus erilaisista oppimisalustoista. Kun rakennamme jotain, rakennamme sen kestämään. 

Koulutusta digiaikakaudella

Timehouse suunnittelee ja toteuttaa erilaisia verkkokoulutusratkaisuja yritysten, julkisen sektorin ja kolmannen sektorin tarpeisiin.

Verkkokoulutusratkaisut eivät ole paikasta, ajasta tai maailmantilanteesta riippuvaisia – ne sulautuvat ketterästi osaksi erilaisten käyttäjien aikataulua. 

Kerro meille tarpeesi ja tavoitteesi. Luodaan juuri sinun toiveitasi vastaavan verkkokoulutusratkaisun.

Kokemusta kolmelta vuosikymmeneltä

Vuosien varrella olemme auttaneet kouluja, yliopistoja, kustantajia, julkaisijoita ja muita sisällöntuottajia jakamaan tietonsa maailmalle. Ohessa esimerkkejä verkkokoulutusratkaisuidemme sisällöstä: 

Jutellaanko?

Jätä yhteystietosi, ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat tekniset ratkaisut.

    Jutellaanko?

    Jätä yhteystietosi ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut.

      Scroll to Top