Älykäs hakukone on elektronisen julkaisun sydän

Timesearch – monipuolinen ja muuntautumiskykyinen hakukone

Toimiva ja tehokas hakutoiminto on edellytys laadukkaalle käyttäjäkokemukselle: älä anna asiakkaidesi hukkua informaatiotulvaan.

Vuosien kokemuksen kautta me Timehousella tiedämme, että älykäs hakukone on elintärkeä elementti onnistuneeseen elektroniseen julkaisuun.

Kuvituskuva-timesearch

Kattavin suomenkielinen hakukone

TimeSearch-hakukoneen kehitystaival on alkanut jo 90-luvulla, jolloin toimme markkinoille Suomen ensimmäisen multimediatietosanakirjan, CD-Factan (WSOY, 1994).

Vähitellen web-pohjaisten hakukoneiden (kuten Googlen) yleistyttyä, myös asiakkaidemme vaatimukset hakuominaisuuksien suhteen kasvoivat.

Me Timehousella olemme alusta asti vastanneet näihin vaateisiin vankalla ammattitaidolla, ja tällä hetkellä TimeSearch on käytössä useilla elektronista kustannustoimintaa tekevillä yrityksillä.

Kokeile teknisesti kestävää ja ketterästi muokattavaa sivustohakutyökaluamme, joka näyttää voimansa jo useiden monimutkaisten web-sovellusten ja verkkokauppojen moottorina.

TimeSearch-hakukone osaa suomen kielen taivutukset, sisältää 1,5 miljoonan sanan sanaston ja ymmärtää mm. tärkeysjärjestyksiä, joten hakutulokset on aina olennaisimman mukaan lajiteltu.

TimeSearch on monipuolinen ja ketterä hakukonejärjestelmä, joka osaa suomen kielen lisäksi hakea myös useilla muilla kielillä, kuten englanniksi, ruotsiksi, norjaksi jne.

Voit käyttää TimeSearchia myös apuna verkkokauppasi, web-sovellustesi ja verkkosivustosi tietojen hallinnassa.

TimeSearch on tehokas hakukone, joka pystyy haarukoimaan läpi valtavia tietoaineistoja ja palauttaa hakijalleen hyödyllisimmät ja olennaisimmat hakuvastineet.

Kyky hakea ja prosessoida dataa ja materiaalia laajalla skaalalla ​

Haku sivustolta ja hakemistohaku

Laaja käyttäjädata tuote- ja palvelukehityksen tueksi ​

Erinomaiset kielitaidot: täysin monikielinen hakukone, joka osaa myös suomen kielen ​

Kyky suoriutua suuresta määrästä hakuja nopeasti ja tarkasti ​

Käsitekartta ja navigointi

Tehokkaan hakukoneen, sisällysluettelon, asiahakemiston ja otsikkopuun lisäksi tarjoamme mahdollisuutta käyttää käsitekarttaa navigoinnissa. 

Kiitos Timehousen innovatiivisen ohjelmistokehittelyn, joka toimii TimeSearchinkin kivijalkana, voit liittää hakukoneemme käytännössä mihin tahansa tekniseen ympäristöön.  

Ota yhteyttä ja me kerromme kuinka TimeSearch voi auttaa sinua yhdistämään tuotteesi, palvelusi ja asiakkaasi yhdeksi kokonaisuudeksi. 

Asiakkaitamme