Älykäs hakukone on elektronisen julkaisun sydän

Timesearch – monipuolinen ja muuntautumiskykyinen hakukone

Toimiva ja tehokas hakutoiminto on edellytys laadukkaalle käyttäjäkokemukselle: älä anna asiakkaidesi hukkua informaatiotulvaan.

Vuosien kokemuksen kautta me Timehousella tiedämme, että älykäs hakukone on elintärkeä elementti onnistuneeseen elektroniseen julkaisuun.

Kattavin suomenkielinen hakukone

TimeSearch-hakukoneen kehitystaival on alkanut jo 90-luvulla, jolloin toimme markkinoille Suomen ensimmäisen multimediatietosanakirjan, CD-Factan (WSOY, 1994).

Vähitellen web-pohjaisten hakukoneiden (kuten Googlen) yleistyttyä, myös asiakkaidemme vaatimukset hakuominaisuuksien suhteen kasvoivat.

Me Timehousella olemme alusta asti vastanneet näihin vaateisiin vankalla ammattitaidolla, ja tällä hetkellä TimeSearch on käytössä useilla elektronista kustannustoimintaa tekevillä yrityksillä.

Käsitekartta ja navigointi

Tehokkaan hakukoneen, sisällysluettelon, asiahakemiston ja otsikkopuun lisäksi tarjoamme mahdollisuutta käyttää käsitekarttaa navigoinnissa. 

Kokeile teknisesti kestävää ja ketterästi muokattavaa sivustohakutyökaluamme, joka näyttää voimansa jo useiden monimutkaisten web-sovellusten ja verkkokauppojen moottorina.

TimeSearch on tehokas hakukone, joka pystyy haarukoimaan läpi valtavia tietoaineistoja ja palauttaa hakijalleen hyödyllisimmät ja olennaisimmat hakuvastineet.

Kyky hakea ja prosessoida dataa ja materiaalia laajalla skaalalla

Haku sivustolta ja hakemistohaku

Laaja käyttäjädata tuote- ja palvelukehityksen tueksi ​

Erinomaiset kielitaidot: täysin monikielinen hakukone, joka osaa myös suomen kielen ​

Kyky suoriutua suuresta määrästä hakuja nopeasti ja tarkasti ​

Jutellaanko?

Jätä yhteystietosi, ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat tekniset ratkaisut.

    Jutellaanko?

    Jätä yhteystietosi ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut.

      Scroll to Top