Verkkosivupalvelut

WordPress-kehitys

Maksimoi verkkosivujesi tuottama hyöty.

kuvituskuva, wordpress

Verkkosivujen kehitys ja ylläpito

Tarjoamme teknisiä ja liiketoimintastrategisia palveluita nostaaksemme verkkoliiketoimintasi uudelle tasolle. Kartoitamme, konsultoimme ja toteutamme verkkosivu-uudistukset tarpeidesi mukaan.

Ennen kaikkea autamme yritystäsi menestymään – voit kääntyä asiantuntijoidemme puoleen milloin tahansa. Mikäli emme voi toteuttaa tarvitsemaasi palvelua, ohjaamme sinut luotettavien yhteistyökumppaneidemme puoleen.

Kuvituskuva

Digitalisaatio ja verkkopalvelut ovat olennainen osa nykyaikaista liiketoimintaa – toimialastasi riippumatta. Tehokkaat ja käyttäjäystävälliset verkkosivut auttavat sinua saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteesi. 

Me Timehousella lupaamme kehittää ja ylläpitää organisaatiosi strategisen kokonaisuuden edellyttämiä verkkosivuja.

Palvelumme

 • Reaktiivinen hosting-palvelut ja ylläpito
 • Premium hosting -palvelut
 • Sivuston lisäosien hallinnointi
 • Tarpeisiisi räätälöity varmuuskopionti
 • Integraatiot ulkoisiin järjestelmiin
  Lue lisää
  Integraatiot ulkoisiin järjestelmiin
 • Saavutettavuuskartoitus ja -kehitys

WordPress - sisällönhallintajärjestelmä, joka taittuu tarpeisiisi

Panostamme korkealaatuiseen WordPress-kehitykseen ja hyödynnämme järjestelmän mahdollisuuksia monipuolisesti. WordPress on maailman suosituin verkkosivujen julkaisujärjestelmä, eikä suotta. WordPressin avulla voidaan toteuttaa, kehittää ja hallinnoida mukautuvuutensa ansiosta laajasti erilaisia verkkosivustoja – yksittäisistä blogeista aina massiivisiin verkkokauppoihin ja monipuolisiin julkaisualustoihin.

wordpress-kuvitus

Timehouse verkkosivukumppanina

Sijoita teknisesti osaavaan ja luotettavaan teknologiakumppaniin.

Verkkosivustosi on organisaatiosi käyntikortti verkossa. Yhteistyössä Timehousen kanssa luot kestävän ja informatiivisen verkkosivuston, joka palvelee liiketoimintasi tarpeita.

Tarjoamme asiakkaillemme vain palveluita, jotka vastaavat arvojamme. Ydinarvomme ovat:

 • asiakaslähtöisyys
 • asiantuntijuus
 • rehellisyys
 • luottamus

Kevennä työtaakkaasi monipuolisen verkkosivukumppanin avulla

Asiantuntijamme toteuttavat, kehittävät ja ylläpitävät verkkosivustoja erilaisten organisaatioiden tarpeisiin. Olipa kyseessä pienempi portfoliosivusto, raskas verkkokauppa-alusta tai skaalautuva ja usean verkkosivuston kattava Multisite -ratkaisu, me pidämme huolta, että kokonaisuutesi toimii ja tuottaa hyötyä liiketoiminnallesi.

WordPress-alustan hyöty kokonaisvaltaisesti käytössäsi

Oletko vailla laajaa verkkokaupparatkaisua tai monikielistä sivustoa?

Kun verkkosivustosi kaipaa kokonaisvaltaista verkkokaupparatkaisua, me autamme. Me Timehousella kehitämme ja ylläpidämme joustavasti WordPressin WooCommerce-verkkokauppalaajennusta. Tarvittaessa integroimme sen myös organisaatiosi eri järjestelmiin. Asiantuntijamme toteuttavat verkkosivustosi myös monikielisenä.

Delegoi sivustosi kehitys ja ylläpito meille, ja voit rauhassa keskittyä olennaisimpaan – liiketoimintaasi.

Ketteryyttä korkeatasoisilla teknisillä palveluilla

Kokeneena ohjelmistotalona tarjoamme laaja-alaista tietoteknistä osaamista. Voit hyödyntää asiantuntijuuttamme myös verkkosivukumppanina. Halutessasi integroimme mm. verkkosivusi ketterästi eri järjestelmiin:

Helppoutta verkkosivuston hallintaan Multisite-ratkaisun avulla

Mikäli hallinnoitavanasi on useita sivustoja, WordPress Multisite on hyödyllinen työkalu esimerkiksi konsernitason verkkosivustojen yhtäaikaiseen hallinnointiin.

Multisite-toteutus mahdollistaa useiden verkkosivustojen käytön yhdellä palvelimella, yhtä asennusta hyödyntäen. Yhden asennuksen päivittäminen ja ylläpito samalla alustalla säästää huomattavasti aikaa ja samalla selkeyttää sivustoverkoston hallintaa.

Varmista verkkoliiketoimintasi ajantasaisuus ja valjasta Timehouse teknologiakumppaniksesi!

Me kartoitamme organisaatiosi tarpeet sekä muokkaamme ja ylläpidämme WordPress-sivustoasi, jotta liiketoimintasi verkkoympäristö toimisi mahdollisimman dynaamisesti ja vaivatta.

Lue lisää verkkosivupalveluistamme

  Ota yhteyttä

  Teknologia auttaa nostamaan liiketoimintasi uudelle tasolle, anna meidän auttaa sinua valjastamaan se käyttöösi.

  Asiakkaitamme