Asiakkaamme

Asiakkaamme ovat meille tärkeitä. Räätälöimme ja toteutamme erilaisten organisaatioiden tarpeiden mukaisia tietoteknisiä ratkaisuja asiantuntevalla ja ystävällisellä otteella.

Referenssit

Case Duodecim: WOPI-rajapintaratkaisu

Toteutimme asiakkaallemme, Duodecimille WOPI-protokollalla valmistetun rajapinnan, joka mahdollistaa Office-dokumenttien käsittelyn selaimessa, suoraan omassa hallinnassa olevalta palvelimelta.

Lue lisää

Biteistä Puutavaraksi: Timehouse räätälöi Archicadia ja ArchiLogsia Kontion tuotantolinjaa varten

Timehouse toimitti kattavan hirsirakentamisen BIM-järjestelmän maailman suurimman hirsitalojen valmistajan Kontion käyttöön. 

Lue lisää

Haluisitko sinäkin liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon?

Me räätälöimme juuri sinun liiketoimintasi tarpeisiin sopivat tietotekniset ratkaisut.

Suosituksia

“Timehousen tekninen osaaminen tehdä asiakkaan haluamia räätälöintejä on erittäin korkealla tasolla ja he pystyvät tarjoamaan toimivan koseptin tuottaa ja myydä verkkokirjoja. Plussana oli myös heidän kyky hoitaa integraatio verkkokaupan ja asiakkuudenhallintajärjestelmän välillä.”

Thomas Åberg

Kehitysjohtaja, Kiinteistömedia Oy

“Timehouse on meille pitkänlinjan luotettava yhteistyökumppani, jonka asiantuntemus ja joustava työskentelytapa ovat aina olleet ensiarvoisen tärkeitä tuotteidemme kehittämisessä ja palveluiden ylläpitämisessä.”

Kristiina Toivanen-Skalidas

System Manager, Alma Talent Oy

“Timehousen reippaat kaverit osaavat elektronisen julkaisutoiminnan. Ystävällisen ja joustavan yhteistyökumppanin kanssa on helppo työskennellä.”

Jouko Kanerva

Product Development Manager, Rakennustieto Oy

“Timehouse on asiantunteva, ystävällinen ja joustava kumppani, jonka pitkä kokemus ja ketterä toimintatapa ovat hyödyntäneet meitä suuresti sähköisten palveluiden kehitystyössämme.”

Leena Viitala

Tuottaja, palveluliiketoiminta, Helsingin seudun kauppakamari

Asiakkaamme

Asiakkaisiimme kuuluvat mm. markkinoinnin, viestinnän ja julkaisutoiminnan alojen yritykset, teollisuuden ja kaupan alan toimijat, kattojärjestöt sekä yhdistykset.

Artikkeleita asiakkaistamme

Case Appalachian Log Structures Timehouse toimittaa ArchiLogs-laajennuksen räätälöinnin yhdysvaltalaisen Appalachian Log Structures-yrityksen käyttöön Timehouse toteutti …

Case Suomen Kustannusyhdistys Suomen Kustannusyhdistys tilastointijärjestelmän ulkoasu-uudistus ja elinkaaren huoltotyöt  Timehouse uudisti Suomen Kustannusyhdistyksen selainpohjaisen …

Case Helsingin seudun kauppakamari Timehousen ohjelmistoratkaisut paransivat KauppakamariTiedon ja Ammattikirjaston käytettävyyttä ja helpottivat niiden ylläpitämistä …

Timehouse toimitti kattavan hirsirakentamisen BIM-järjestelmän maailman suurimman hirsitalojen valmistajan Kontion käyttöön.  Timehouse Oy toteutti Archicad-ohjelmiston …

    Ota meihin yhteyttä

    Kiinnostuitko tarjonnastamme ja haluat kuulla lisää? Jätä yhteystietosi, niin osaavat asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä. Yhdessä löydämme parhaan ratkaisun tarpeisiisi!