Asiakkaamme

Asiakkaamme ovat meille tärkeitä. Räätälöimme ja toteutamme erilaisten organisaatioiden tarpeiden mukaisia tietoteknisiä ratkaisuja asiantuntevalla ja ystävällisellä otteella.

Referenssit

Artikkeleita asiakkaistamme

Merkittävää hyötyä tietotekniikasta -banneri

Timehouse perustettiin vuonna 1987, jolloin digitaalinen julkaiseminen oli vielä lapsenkengissään. Vuosien varrella olemme rakentaneet asiakkaidemme kanssa …

Kuva DC-3 lentokoneesta Asuntomessuilla.

Timehouse ja Suomen Ilmailumuseo ovat sopineet yhteistyöstä liittyen TimeStory-digijulkaisupalvelun betatestaukseen. Yhteistyön tavoitteena on testata tuotetta …

“Haluan olla asiakkaan ääni firman sisällä.” Tähän ajatukseen voi kiteyttää Timehousen asiakkuuspäällikön, Mira Heiskarin, filosofian …

mikropuhe, kuvituskuva

Näkövammaisten liitto ry ja Timehouse ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka kattaa Mikropuhe-puhesyntetisaattoriohjelmiston jatkokehityksen sekä mittavat jakeluoikeudet …

Haluisitko sinäkin liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon?

Me räätälöimme juuri sinun liiketoimintasi tarpeisiin sopivat tietotekniset ratkaisut.

Asiakkaistamme

91%

suosittelee mielellään Timehousen palveluja

95%

luottaa Timehousen osaamiseen

100%

kokee kommunikoinnin Timehousen kanssa helpoksi

Suosituksia

“Timehousen tekninen osaaminen tehdä asiakkaan haluamia räätälöintejä on erittäin korkealla tasolla ja he pystyvät tarjoamaan toimivan koseptin tuottaa ja myydä verkkokirjoja. Plussana oli myös heidän kyky hoitaa integraatio verkkokaupan ja asiakkuudenhallintajärjestelmän välillä.”

Thomas Åberg

Kehitysjohtaja, Kiinteistömedia Oy

“Timehouse on meille pitkänlinjan luotettava yhteistyökumppani, jonka asiantuntemus ja joustava työskentelytapa ovat aina olleet ensiarvoisen tärkeitä tuotteidemme kehittämisessä ja palveluiden ylläpitämisessä.”

Kristiina Toivanen-Skalidas

System Manager, Alma Talent Oy

“Timehousen reippaat kaverit osaavat elektronisen julkaisutoiminnan. Ystävällisen ja joustavan yhteistyökumppanin kanssa on helppo työskennellä.”

Jouko Kanerva

Product Development Manager, Rakennustieto Oy

“Timehouse on asiantunteva, ystävällinen ja joustava kumppani, jonka pitkä kokemus ja ketterä toimintatapa ovat hyödyntäneet meitä suuresti sähköisten palveluiden kehitystyössämme.”

Leena Viitala

Tuottaja, palveluliiketoiminta, Helsingin seudun kauppakamari

Asiakkaamme

Asiakkaisiimme kuuluvat mm. markkinoinnin, viestinnän ja julkaisutoiminnan alojen yritykset, teollisuuden ja kaupan alan toimijat, kattojärjestöt sekä yhdistykset.

    Ota meihin yhteyttä

    Kiinnostuitko tarjonnastamme ja haluat kuulla lisää? Jätä yhteystietosi, niin osaavat asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä. Yhdessä löydämme parhaan ratkaisun tarpeisiisi!