Asiakkaamme

Kliseistä, mutta olemme olemassa asiakkaitamme varten. Räätälöimme ja toteutamme erilaisten organisaatioiden tarpeiden mukaisia tietoteknisiä ratkaisuja asiantuntevalla ja ystävällisellä otteella. Joskus perille päästään tuttua ja turvallista reittiä, toisinaan tarvitaan luovimista ja räätälöityjä ratkaisuja.

Onnistumme yhdessä asiakkaidemme kanssa

Olemme pioneereja saavutettavuudessa ja digitaalisessa julkaisemissa. Autamme muun muassa markkinoinnin, viestinnän ja julkaisutoiminnan yrityksiä, teollisuuden ja kaupan alan toimijoita, kattojärjestöjä sekä yhdistyksiä saavuttamaan kilpailuetua tietoteknisillä ratkaisuilla.

Hyvin pyyhkii

Ensisijaisesti olemme asiakaspalveluyritys. Tämä näkyy myös asiakastyytyväisyydessämme. Tutustu alta mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä.

Mitkä ovat Timehousen vahvuudet?

”Nopea reagointi, laaja tietämys ja valmius tehdä mitä pyydetään ilman suurta byrokratiaa.”

”Maanläheinen, osaava, no-nonsense. ”

”Liiketoimintalähtöisyys, osataan tarkastella asioita asiakkaan ydinbisneksen kannalta. Monet muut toimijat keskittyvät enemmän vain teknologian kautta asioiden tarkasteluun.”

Sisältö on koottu asiakaskyselystä, joka on toteutettu 11/2020.

Mitä meistä on sanottu?

Thomas Åberg, Kehitysjohtaja, Kiinteistömedia Oy
“Timehousen tekninen osaaminen tehdä asiakkaan haluamia räätälöintejä on erittäin korkealla tasolla ja he pystyvät tarjoamaan toimivan koseptin tuottaa ja myydä verkkokirjoja. Plussana oli myös heidän kyky hoitaa integraatio verkkokaupan ja asiakkuudenhallintajärjestelmän välillä.”
Jouko Kanerva, Product Development Manager, Rakennustieto Oy
“Timehousen reippaat kaverit osaavat elektronisen julkaisutoiminnan. Ystävällisen ja joustavan yhteistyökumppanin kanssa on helppo työskennellä.”
Kristiina Toivanen-Skalidas, System Manager, Alma Talent Oy
“Timehouse on meille pitkänlinjan luotettava yhteistyökumppani, jonka asiantuntemus ja joustava työskentelytapa ovat aina olleet ensiarvoisen tärkeitä tuotteidemme kehittämisessä ja palveluiden ylläpitämisessä.”
Leena Viitala, Tuottaja, palveluliiketoiminta, Helsingin seudun kauppakamari
“Timehouse on asiantunteva, ystävällinen ja joustava kumppani, jonka pitkä kokemus ja ketterä toimintatapa ovat hyödyntäneet meitä suuresti sähköisten palveluiden kehitystyössämme.”

Asiakkaiden kertomaa

”Tuotteistettu palveluratkaisu silloin akuuttiin tarpeeseen saatiin kohtuuhinnalla ja nopeasti.”

”Pitkäaikainen kumppani. Kehitysprojekteissa voimme luottaa asiantuntemukseen ja myös olemassa olevien palveluiden läpikotaiseen tuntemukseen.”

”Huipputekijä.”

Piditkö näkemästäsi?

Räätälöimme juuri sinun liiketoimintasi tarpeisiin sopivat tietotekniset ratkaisut. Jätä yhteystietosi, ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut.

Näistä olemme erityisen ylpeitä

Olemme koonneet tälle sivulle töitä, joista olemme erityisen ylpeitä. Mitäs pidät?

Jutellaanko?

Jätä yhteystietosi, ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat tekniset ratkaisut.

    Jutellaanko?

    Jätä yhteystietosi ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut.

      Scroll to Top