Ketterä käyttäjä- ja lisenssinhallintatyökalu digitaalisille julkaisijoille

Etsitkö turvallista tapaa hallinnoida verkkomateriaalisi käyttäjiä ja lisenssejä? Siirrä verkkomateriaalisi käyttäjien ja lisenssien hallinta uudella aikakaudelle – tehokkaasti ja turvallisesti – TimeGate-palvelumme avulla.

Digitaalisen julkaisun pioneereina olemme yli 30 vuoden aikana olleet tiivisti mukana digitaalisten sisältöjen kehityksessä.

Yhä useammat yritykset monipuolistavat digitaalisia sisältöjään. Me Timehousella autamme yrityksiä käsittelemään verkkomateriaaliaan turvallisesti ja tehokkaasti.

TimeGaten avulla sinäkin voit hallinnoida käyttäjiä ja lisenssejä laaja-alaisesti eri sisältöformaateista:

Verkkomateriaali, kuten e-kirjat, digilehdet ja erilaiset digitaaliset julkaisut​

Käyttöoikeuksien myynti tietokantoihin ja portaaleihin​

Verkkokaavakkeet ja -mallit​

Koulutus- ja harjoitusmateriaali, mukaan lukien webinaarit​

Jäsenyydet ja lisenssit​

Ohjelmistotuotteet, skriptit ja työkalut​

TimeGate on turvallinen tapa hallinnoida käyttäjiä ja ylläpitää tuotteitasi. Käyttöliittymämme antaa sinulle joustavuutta käyttäjien hallinnointiin, digitaalisten tuotteiden myyntiin ja lisenssien kontrollointiin päähubin kautta.

Pääsynhallinta, jossa ohjat ovat 100% sinun käsissäsi

Korkealuokkainen ja tinkimätön tietoturva

Laaja raportointidata auttaa sinua tuotetarjooman hiomisessa

TimeGate voidaan integroida mihin tahansa olemassa olevaan CRM-järjestelmäänne tai käyttäjätietokantaanne. Ota kaikki irti työkalumme istunnonhallinnasta ja käyttäjälokista, tekemättä kompromisseja tai menettämättä olemassa olevaa dataasi.

TimeGate-järjestelmä mukautuu helposti vallitsevaan IT-ympäristöösi; ratkaisua voidaan käyttää yhdessä esim. Microsoft Dynamicsin, SAP:in ja Active Directoryn kanssa.

    Ota yhteyttä ja me kerromme kuinka TimeGate voi auttaa sinua yhdistämään tuotteesi, palvelusi ja asiakkaasi yhdeksi kokonaisuudeksi. 

    Asiakkaitamme