Ketterä käyttäjä- ja lisenssinhallintatyökalu digitaalisille julkaisijoille

Portti palvelusi ytimeen

Etsitkö turvallista tapaa hallinnoida verkkomateriaalisi käyttäjiä ja lisenssejä? Siirrä verkkomateriaalisi käyttäjien ja lisenssien hallinta uudella aikakaudelle – tehokkaasti ja turvallisesti – TimeGate-palvelumme avulla.

Valitse osaava kumppani

Digitaalisen julkaisun pioneereina olemme yli 30 vuoden aikana olleet tiivisti mukana digitaalisten sisältöjen kehityksessä.

Yhä useammat yritykset monipuolistavat digitaalisia sisältöjään. Me Timehousella autamme yrityksiä käsittelemään verkkomateriaaliaan turvallisesti ja tehokkaasti.

TimeGaten avulla sinäkin voit hallinnoida käyttäjiä ja lisenssejä laaja-alaisesti eri sisältöformaateista

TimeGate on turvallinen tapa hallinnoida käyttäjiä ja ylläpitää tuotteitasi. Käyttöliittymämme antaa sinulle joustavuutta käyttäjien hallinnointiin, digitaalisten tuotteiden myyntiin ja lisenssien kontrollointiin päähubin kautta.

Pääsynhallinta, jossa ohjat ovat 100% sinun käsissäsi

Korkealuokkainen ja tinkimätön tietoturva

Laaja raportointidata auttaa sinua tuotetarjooman hiomisessa

TimeGate voidaan integroida mihin tahansa olemassa olevaan CRM-järjestelmäänne tai käyttäjätietokantaanne. Ota kaikki irti työkalumme istunnonhallinnasta ja käyttäjälokista, tekemättä kompromisseja tai menettämättä olemassa olevaa dataasi.

TimeGate-järjestelmä mukautuu helposti vallitsevaan IT-ympäristöösi; ratkaisua voidaan käyttää yhdessä esim. Microsoft Dynamicsin, SAP:in ja Active Directoryn kanssa.

Ota yhteyttä ja me kerromme kuinka TimeGate voi auttaa sinua yhdistämään tuotteesi, palvelusi ja asiakkaasi yhdeksi kokonaisuudeksi. 

Jutellaanko?

Jätä yhteystietosi, ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat tekniset ratkaisut.

    Jutellaanko?

    Jätä yhteystietosi ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut.

      Scroll to Top