Räätälöidyt palvelut

Tekninen IT-konsultointi

Tarvitsetko tukea IT-ongelmien ja teknisten muutosten selvittämisessä? Anna Timehousen asiantuntijoiden auttaa sinua löytämään tilanteeseesi paras ratkaisu!

Sijoita osaamiseen ja vältä karikot

Tarvitseeko yrityksesi apua muuttuvan digitaalisen maailman koukeroissa?

Autamme  sinua löytämään juuri omaan organisaatiosi toiveisiin ja tavoitteisiin sopivat työkalut ja ohjelmistoratkaisut, jotka edistävät liiketoimintaasi.

Valitse luottamus ja joustavuus

Asiantuntijamme toimivat yhteistyössä yrityksesi kanssa ja tarjoavat myös koulutusta teknisten muutosten läpivientiin ja ylläpitoon. Olemme luotettava tekninen kumppani ja konsulttipalvelu.

Erityisosaamisalueemme on julkaisualan ratkaisuissa ja materiaalinhallinassa, jonka osaamisemme ytimessä olemme olleet jo yli 35 vuoden ajan.

Bisnestä ilman pönötystä

Konsulttimme ovat alansa parhaita ja heillä on kokemusta hallituksen ja ylimmän johdon tasolla työskentelystä.

He tuovat rennon ja mutkattoman lähestymistapansa IT-konsultointiin, jotta sinä voit keskittyä liiketoimintaasi, ja unohtaa järjestelmäsuunnittelun ja ohjelmistoarkkitehtuurin monimutkaisuudet.

Autamme sinua taklaamaan kimurantit teknologiahaasteet – yrityksesi tarpeita kuunnellen

Saat helposti lähestyttävää teknistä neuvontaa IT-asiantuntijoiltamme. Voit työskennellä suoraan konsulttiemme kanssa tai pestata Timehousen teknologiajohtajaksesi.

Oli kyseessä vasta liiketoimintaansa aloittava tai jo pitkään toiminnassa ollut organisaatio, me kartoitamme yrityksesi kehitystarpeet ja laadimme yhdessä suunnitelman toiminnan ja tuloksen tehostamiseksi.

Konsulttipalvelumme kiteytettynä:

Päivitä digitaalinen liiketoimintasi

Kehityksen aallonharjalla

Konsultointipalvelumme nostavat digitaalisen liiketoimintasi uudelle tasolle ja tuovat lisäarvoa yrityksellesi ja asiakkaillesi.

Timehousen ohjelmisto- ja sovelluskehittäminen on alansa huippua. Autamme sinua digitaalisen sisällön palvelumuotoilussa, koulutuksessa, automaatiossa, muutostilanteiden hallinnassa, ja esimerkiksi pilviarkkitehtuurin rakentamisessa.

Yksilölliset ratkaisut

Me kartoitamme yrityksesi kehitystarpeet ja räätälöimme juuri sinun vaatimuksiasi vastaavat kehittämisen työkalut. CTO-tasoinen konsultointimme auttaa sinua luomaan vankan perustan liiketoiminnallisuuden ja digitalisaation yhdistämiseksi.

Esimerkkejä konsultoinnin kohteista:

Ohjelmistojen suunnittelun ja käyttöönoton tuki kaikissa vaiheissa

Tietoarkkitehtuuri ja tietoturva

Toimittaja- ja teknologia-analyysi ja valinta

Yrityksen IT-haasteet

Pilvipalveluiden muutokset

Järjestelmien kartoitus ja suunnittelu

IT- ja ohjelmistokoulutus ja käyttöönotto

Digitaalisten tuotteiden ja palveluiden suunnittelu ja kehittäminen

Menestytään yhdessä digitaalisessa maailmassa

Olemme asiantuntijoita yrityksesi tietoteknisten mahdollisuuksien tunnistamisessa ja kartoittamisessa.

Uuden ohjelmistojärjestelmän käyttöönotosta aina kolmannen osapuolen työn arviointiin – hallinnoimme teknistä koulutusta ja arvioimme jokaisen uuden teknisen ratkaisun riskit ja edut ennen käyttöönottoa.

Teknologia auttaa nostamaan liiketoimintasi uudelle tasolle, anna meidän auttaa sinua valjastamaan sen potentiaali käyttöösi.

Jutellaanko?

Jätä yhteystietosi, ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat tekniset ratkaisut.

    Jutellaanko?

    Jätä yhteystietosi ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut.

      Scroll to Top