Räätälöidyt palvelut

Tekninen IT-konsultointi

Tarvitsetko tukea IT-ongelmien ja teknisten muutosten selvittämisessä? Anna Timehousen asiantuntijoiden auttaa sinua löytämään tilanteeseesi paras ratkaisu!

Tarvitseeko yrityksesi apua muuttuvan digitaalisen maailman koukeroissa? Me Timehousella autamme löytämään juuri sinun organisaatiosi toiveisiin ja tavoitteisiin sopivat työkalut ja ohjelmistoratkaisut, jotka edistävät liiketoimintaasi.  

Asiantuntijamme toimivat yhteistyössä yrityksesi kanssa ja tarjoavat myös koulutusta teknisten muutosten läpivientiin ja ylläpitoon. Olemme luotettava tekninen kumppani ja konsulttipalvelu. Julkaisualan ratkaisut ja materiaalinhallinta ovat olleet osaamisemme ytimessä jo yli 30 vuoden ajan.

Konsulttimme ovat alansa parhaita ja heillä on kokemusta hallituksen ja ylimmän johdon tasolla työskentelystä. He tuovat rennon ja mutkattoman lähestymistapansa IT-konsultointiin, jotta sinä voit keskittyä liiketoimintaasi, ja unohtaa järjestelmäsuunnittelun ja ohjelmistoarkkitehtuurin monimutkaisuudet.

Konsulttitiimimme auttaa sinua tietoteknisten haasteiden voittamisessa – yrityksesi tarpeita kuunnellen

Saat helposti lähestyttävää teknistä neuvontaa IT-asiantuntijoiltamme. Voit työskennellä suoraan konsulttiemme kanssa tai pestata Timehousen teknologiajohtajaksesi.

Oli kyseessä vasta liiketoimintaansa aloittava tai jo pitkään toiminnassa ollut organisaatio, me kartoitamme yrityksesi kehitystarpeet ja laadimme yhdessä suunnitelman toiminnan ja tuloksen tehostamiseksi.

Konsulttipalvelumme kiteytettynä:

Päivitä digitaalinen liiketoimintasi Timehousen kanssa

Konsultointipalvelumme nostavat digitaalisen liiketoimintasi uudelle tasolle ja tuovat lisäarvoa yrityksellesi ja asiakkaillesi. Timehousen ohjelmisto- ja sovelluskehittäminen on alansa huippua. Autamme sinua digitaalisen sisällön palvelumuotoilussa, koulutuksessa, automaatiossa, muutostilanteiden hallinnassa, ja esimerkiksi pilviarkkitehtuurin rakentamisessa.

Me kartoitamme yrityksesi kehitystarpeet ja räätälöimme juuri sinun vaatimuksiasi vastaavat kehittämisen työkalut. CTO-tasoinen konsultointimme auttaa sinua luomaan vankan perustan liiketoiminnallisuuden ja digitalisaation yhdistämiseksi.

Esimerkkejä konsultoinnin kohteista:

 • Ohjelmistojen suunnittelun ja käyttöönoton tuki kaikissa vaiheissa
 • Tietoarkkitehtuuri ja tietoturva
 • Toimittaja- ja teknologia-analyysi ja valinta
 • Yrityksen IT-haasteet
 • Pilvipalveluiden muutokset
 • Järjestelmien kartoitus ja suunnittelu
 • IT- ja ohjelmistokoulutus ja käyttöönotto
 • Digitaalisten tuotteiden ja palveluiden suunnittelu ja kehittäminen

Olemme asiantuntijoita yrityksesi tietoteknisten mahdollisuuksien tunnistamisessa ja kartoittamisessa. Uuden ohjelmistojärjestelmän käyttöönotosta aina kolmannen osapuolen työn arviointiin – me hallinnoimme teknistä koulutusta ja arvioimme jokaisen uuden teknisen ratkaisun riskit ja edut ennen käyttöönottoa.  

  Teknologia auttaa nostamaan liiketoimintasi uudelle tasolle, anna meidän auttaa sinua valjastamaan sen potentiaali käyttöösi.

  Asiakkaitamme