Keskitetty materiaalin hallinta- ja varastointityökalu

Ketterä materiaalin hallinta on tehokkaan julkaisemisen kulmakivi. 

Time-tuoteperheemme
TimeBase tarjoaa sinulle
tietoturvallisen ja helppokäyttöisen työkalun julkaisumateriaalisi hallinnointiin. Jätä yhteensopivuus- ja muotoiluongelmat historiaan, ja varastoi datasi turvallisesti ja sujuvasti. 

TimeBase on ylivoimainen työkalu julkaisumateriaalin varastointiin. Hallinnoi ja talleta toimituksellinen materiaalisi yhteen paikaan ja säästyt turhalta tietojen siirtämiseltä erilaisten alustojen välillä.

Ketterä ja monikanavainen TimeBase on kevyt, mutta erittäin suorituskykyinen julkaisutyökalu. Olemme kehittäneet ratkaisumme yhteistyössä julkaisijoiden ja kustantamoiden kanssa, joten tarjoamme ainutlaatuisen ja erityisesti julkaisualan tarpeisiin kehitetyn ohjelmiston.

TimeBase vastaanottaa materiaalia suoraan tutuista työkaluistasi, kuten Wordista, Open Officesta, Adobe InDesignista ja vaikkapa Adobe FrameMakerista. Materiaalin keskittäminen ja automaattiset työnkulut helpottavat projektien hallintaa. Lisäksi aineistoa voi muokata suoraan selaimen ikkunassa.  

Olemme rakentaneet käyttöösi tavanomaisiin tuotannon työkaluihin laajennukset, joiden avulla sisällöntuottajien ei tarvitse luopua tutuista ja hyvin hallitsemistaan ohjelmistoista. 

Helpot integroinnit

Korkeatasoinen tietoturva

Migraation tuki

Automatisoitu ja muokattava työnkulku haastaville julkaisutöille ​

Nopea ja suorituskykyinen materiaalin prosessointi ​

TimeBase on raakamateriaalisi turvasatama. Keskittäminen antaa julkaisijoille vapauden levittää materiaalia useista eri projekteista ja tuotteista samanaikaisesti. Älykäs automaatio ja ominaisuudet, kuten päivittäinen automaattinen tallennus, tuovat turvaa ja mielenrauhaa.  

TimeBase tukee myös toimituksellista automaatiota räätälöityjen työnkulkujen kautta – ja näin nopeuttaa arvokkaita prosesseja, kuten freelancerien työn hallinnointia.  

    Ota yhteyttä ja me kerromme kuinka TimeBase voi auttaa sinua yhdistämään tuotteesi, palvelusi ja asiakkaasi yhdeksi kokonaisuudeksi.

    Asiakkaitamme