Verkkosivupalvelut

SEO​ - Hakukoneoptimointi

Tarjoamme teknisen hakukoneoptimoinnin ja sisältöstrategian SEO-palveluja sekä konsultointina että teknisenä toteutuksena.

Strateginen kumppani

Ohjelmistokehittäjinä ja teknologia-asiantuntijoina olemme hyvä strateginen kumppani sinulle, joka haluat päivittää SEO-strategiasi vastaamaan nykypäivän digitaalisten sisältöjen ja palvelujen vaatimuksia. Teknisen hakukoneoptimoinnin lisäksi voimme auttaa sinua sovittamaan SEO-strategiasi myös muihin liiketoiminnan tavoitteisiisi.

Strategisena kumppaninamme saat ajantasaisia SEO-neuvoja, jotka ovat linjassa uusimman teknologian kanssa, sekä tukevat sinua markkinoinnin tavoitteiden saavuttamisessa. 

Liiketoiminta edellä

Strategisena kumppaninamme saat ajantasaisia SEO-neuvoja, jotka ovat linjassa uusimman teknologian kanssa, sekä tukevat sinua markkinoinnin tavoitteiden saavuttamisessa. 

Timehouse - SEO-osaamisemme

Tutustu tarkemmin erilaisiin SEO-osaamisalueisiimme alta.

Tekninen SEO

Tekninen hakukoneoptimointi on sivuston teknisen toteutuksen kehittämistä käyttäjäystävällisemmäksi. Oikeanlainen arkkitehtuuri sivustolla ohjaa käyttäjää ja samalla tukee SEO-strategiaa.

Timehousen ratkaisuissa noudatetaan aina hakukoneoptimoinnin parhaimpia käytäntöjä, mutta tarvittaessa pystymme operoimaan myös muiden tekemien järjestelmien ja sovellusten päällä.

Verkkovitaalit ovat tärkeä osa modernia hakukoneoptimointia. Nopeus ja helppokäyttöisyys ovat yhteisiä tavoitteita sekä sivuston omistajille että hakukoneille.

Hyvä hakukoneoptimointi teknisestä näkökulmasta tarkoittaa selkeän koodin käyttämistä, oikeiden teknisten ratkaisujen valitsemista sekä hyvää sisäänrakennettua käyttäjäkokemusta.

SEO ja digitaaliset palvelut

Digitaaliset palvelut ja tuotteet, kuten tietopankit ja erilaiset maksumuurien takana olevat palvelut, ovat erinomainen tapa tavoittaa tehokkaasti kohdeyleisösi.

Laadukkaasti toteutut digitaaliset palvelut ja ratkaisut tarkoittavat tasaista käyttäjä- ja kävijävirtaa sivustollasi. Sinun on huolehdittava käyttäjistä, niin uusista kuin vanhoistakin, ja luotava selkeä käyttäjä- ja myyntipolku sivustollesi.

Autamme sinua varmistamaan, että asiakaskokemuksesi pysyy yhtenäisenä ja laadukkaana.

Saavutettava ja hyvä käyttäjäkokemus

Yksi keskeisimmistä asioista, joka liittyy kaikkiin SEO-projekteihimme, on käyttökokemuksen vahvuus. 

UX (käyttäjäkokemus) on SEO:lle välttämätön. 

Olemme ylpeitä siitä, että pystymme luomaan sellaisia teknisiä ratkaisuja, jotka palvelevat ensisijaisesti käyttäjäänsä. Toisin sanoen käyttäjäkokemus on valmiiksi huomioitu ratkaisuissamme. 

Voimme auttaa myös käyttäjätestauksessa sekä käyttäjäpolun kartoittamisessa. 

Hakukoneoptimoitu sisältö

Laadukas sisältö auttaa verkkosivustoa löytymään hakukoneista, mutta onko sisältösi laadukasta? 

Hakusanojen tutkimus ja analyysi on välttämätöntä sisältöstrategiallesi.

Sisältöstrategiaan on hyvä ottaa avuksi asiantuntevaa osaamista, jolla varmistetaan, että hakutulos ja hakutarkoitus kohtaavat toisensa, ja vieläpä oikealla hetkellä! 

SEO ja verkkokauppa

Verkkokauppa on yhä keskeisemmässä roolissa eri toimialoilla.

Halusitpa sitten investoida omaan digitaaliseen alustaan, jossa voit helposti mainostaa ja markkinoida tuotteitasi ja palveluitasi tai tarjota vaihtoehtoja myymiseen, me autamme sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen hakukoneoptimoinnissa.

Jäsennelty data, sisäinen linkittäminen sekä tehokas sisältöstrategia takaavat parhaan mahdollisen näkyvyyden hakukoneille.

SEO-konsulttinne

Timehousen hakukoneoptimoinnin johtajana toimii Kayleigh Töyrä, jolla on vuosien kokemus hakukoneoptimoinnista ja SEO-konsultoinnista.

Kayleigh työskenteli perustajaosakkaana SEO-konsulttiyrityksessä, joka listattiin Deloitte’s UK Technology Fast 50 -listalle. Kayleigh on työskennellyt Timehousessa elokuusta 2020 lähtien ja on ollut mukana luomassa Timehousen SEO-tiimiä.

Kayleigh Töyrä
SEO-konsultti
kayleigh.toyra@timehouse.fi
+358 413 199568

Auditointipalvelumme

SEO-auditointi

Kutsu SEO-tiimimme tarkastamaan sivustosi hakukonenäkyvyys. SEO-auditoinnista saat konkreettisia neuvoja sekä parannusehdotuksia niistä asioista, joilla lisäät nettisivujesi hakukoneystävällisyyttä.

Auditointi sisältää:

Esimerkkejä auditointitasoista:

Räätälöimme auditoinnin vastaamaan aina sivustosi ja organisaatiosi tarpeita.
Tutustu alta tarkemmin ari autitointitasoihin.

Light

Suppeat sivustot, kevyet verkkokaupparatkaisut yksinkertaisilla maksuominaisuuksilla.

Medium

Keskisuuret verkkokaupat ja sivustot,  joissa taustajärjestelmän ominaisuuksia, esim. jäsensivut, yhdistykset yms.

Pro

Laajat verkkosivustot tai verkkokaupat, monikieliset sivustot.

Ota meihin yhteyttä tarjouksen ja aika-arvion osalta!

SEO-konsultointi ja -koulutus

Voimme työskennellä joustavasti SEO-konsultteina joko yksittäisissä projekteissa tai pidempiaikaisena yhteistyökumppanina. Tarjoamme myös kertaluonteista tukea sekä koulutuksia yrityksenne oman SEO-osaamisen kehittämiseen.

Ota yhteyttä ja haetaan yhdessä yrityksenne tarpeisiin soveltuva ratkaisu.

SEO uusien teknisten ympäristöjen käyttöönotossa

Onko edessä uuden verkkokaupan tai -sovelluksen käyttöönotto, tuleeko verkkosivustonne rakenteeseen muutoksia?

Uusien sovellusten käyttöönotto ja muutokset sivurakenteissa ovat kriittisiä hakukonenäkyvyyden kannalta. Onnistunut julkaisu edellyttää esimerkiksi sivuston uudelleenohjauksista ja URL-arkkitehtuurista huolehtimista.

Teknisenä kumppanina ymmärrämme uusien järjestelmien käyttöönoton haasteet ja olemme mukana varmistamassa, ettet menetä hakuliikennettä silloinkaan, kun otat käyttöön uuden verkkotunnuksen, verkkosivuston tai teknisen alustan.

Ole yhteydessä jo tänään, niin laitetaan yrityksenne näkyvyysasiat yhdessä kuntoon!

Asianajotoimistot ja hakukoneoptimointi

SEO juridiikan alalla

Mikä erottaa juuri sinun tarjoamasi asianajopalvelun kilpailijoista? Minkälaisen lakiavun tarpeeseen olet erikoistunut?

Kun osaat vastata esimerkiksi näihin kysymyksiin täsmällisesti osana verkkosivustoasi, olet askelen lähempänä SEO-ystävällisen sisällön tuottamista.

Jutellaanko?

Jätä yhteystietosi, ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat tekniset ratkaisut.

    Jutellaanko?

    Jätä yhteystietosi ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut.

      Scroll to Top