Asiakastarina

VK-Kustannuksen sähköisen kustannustoiminnan moottorina toimii Time 3.0 -järjestelmä

VK-Kustannus oli jo ennen yhteistyötä Timehousen kanssa pohtinut elektronisen julkaisun mahdollisuutta ja hyötyjä. VK-Kustannuksen toimitusjohtaja Pasi Kokkonen aloitti neuvottelut Timehousen kanssa ja yhteistyö starttasi virallisesti vuonna 2020. 

Asiakas ja yhteistyö

VK-Kustannus Oy on vuonna 2007 perustettu kuntoutus-, liikunta- ja valmennusalan materiaaleihin erikoistunut kustantamo. VK-Kustannus halusi laajentaa verkkokauppansa tarjontaa. Yrityksen tavoitteena oli tarjota printtikirjojen rinnalle myös elektronisia julkaisuja. 

Yhteistyön lähtökohdaksi muodostui VK-Kustannuksen verkkoympäristön ja toivotun elektronisen julkaisutarjooman kartoitus. Tämän kartoituksen perusteella Timehousen Time 3.0 -ratkaisu tarjosi VK-Kustannukselle parhaan alustan verkkokaupan kehitykseen. 

Kuinka Timehouse valikoitui yhteistyökumppaniksi?

Timehousen kokemus elektronisten julkaisualustojen kehityksestä vastasi VK-Kustannuksen tarpeisiin:

Timehouse tarjosi kokonaisvaltaisen elektronisen kustannustoiminnan paketin sähköisen verkkoliiketoiminnan kehittämiseksi.

Time 3.0 -tuoteperheen vankat ja monipuoliset ominaisuudet takasivat VK-Kustannukselle sujuvan siirtymän pelkästä yksikanavaisesta printtimediajulkaisusta monikanavaiseen elektroniseen julkaisemiseen.

Haaste

VK-Kustannus etsi asiantuntevaa ja luotettavaa yhteistyökumppania elektronisen julkaisutoimintansa käynnistämiseksi. Yritys ei ollut aiemmin julkaissut materiaaliaan sähköisessä muodossa, joten ohjelmistoratkaisu tuli räätälöidä alusta asti ja kestävälle pohjalle.

Ratkaisu

VK-Kustannus valitsi Timehousen TimeBase-toimitusjärjestelmän ja TimePub-julkaisujärjestelmän elektronisen kustannustoimintansa alustaksi. Valintansa ansiosta VK-Kustannus pääsi hyödyntämään Timehousen vuosien saatossa karttunutta osaamista digitaalisesta julkaisusta: Timehouse pystyi räätälöimään olemassa olevia julkaisuohjelmistomoduuleja VK-Kustannuksen tarpeiden mukaan. 

Digitaalisen aineiston hallintaa täydennettiin toteuttamalla integraatio asiakkaan WordPress-alustalla toimivaan kauppapaikkaan. Timehouse toteutti rajapintojen lisäksi myös liitynnän WooCommerceen avaimet käteen -periaatteella.

Integraatio mahdollistaa digitaalisen aineiston sujuvan myynnin WooCommerce-verkkokaupan kautta.

VK-Kustannus suunnittelee tulevaisuudessa myös elektronisen koulutusmateriaalin tuottamista ja julkaisemista e-kirjojen ja printtimedian ohella. Timehousen ratkaisuilla myös nämä materiaalit ovat tulevaisuudessa helposti toteutettavissa. Yhteistyö jatkuu verkkokaupan elektronisen kirjamateriaalin käyttöönoton jälkeenkin, kun VK-Kustannuksen toiminta ja tarjonta kehittyy jatkuvasti.  

Tekniikka ja statistiikka

Elektroniset julkaisut printtikirjojen rinnalle

Verkkoympäristön kehitys

Monikanavajulkaiseminen

Jutellaanko?

Jätä yhteystietosi, ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat tekniset ratkaisut.

    Jutellaanko?

    Jätä yhteystietosi ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut.

      Scroll to Top