Case study

VK-Kustannuksen sähköisen kustannustoiminnan moottorina toimii Time 3.0 -järjestelmä

VK-Kustannus oli jo ennen yhteistyötä Timehousen kanssa pohtinut elektronisen julkaisun mahdollisuutta ja hyötyjä. VK-Kustannuksen toimitusjohtaja Pasi Kokkonen aloitti neuvottelut Timehousen kanssa ja yhteistyö starttasi virallisesti vuonna 2020. 

Asiakas ja yhteistyö

VK-Kustannus Oy on vuonna 2007 perustettu kuntoutus-, liikunta- ja valmennusalan materiaaleihin erikoistunut kustantamo. VK-Kustannus halusi laajentaa verkkokauppansa tarjontaa. Yrityksen tavoitteena oli tarjota printtikirjojen rinnalle myös elektronisia julkaisuja. 

Yhteistyön lähtökohdaksi muodostui VK-Kustannuksen verkkoympäristön ja toivotun elektronisen julkaisutarjooman kartoitus. Tämän kartoituksen perusteella Timehousen Time 3.0 -ratkaisu tarjosi VK-Kustannukselle parhaan alustan verkkokaupan kehitykseen. 

Kuinka Timehouse valikoitui yhteistyökumppaniksi?

Timehousen kokemus elektronisten julkaisualustojen kehityksestä vastasi VK-Kustannuksen tarpeisiin:

Timehouse tarjosi kokonaisvaltaisen elektronisen kustannustoiminnan paketin sähköisen verkkoliiketoiminnan kehittämiseksi.

Time 3.0 -tuoteperheen vankat ja monipuoliset ominaisuudet takasivat VK-Kustannukselle sujuvan siirtymän pelkästä yksikanavaisesta printtimediajulkaisusta monikanavaiseen elektroniseen julkaisemiseen.

Haaste

VK-Kustannus etsi asiantuntevaa ja luotettavaa yhteistyökumppania elektronisen julkaisutoimintansa käynnistämiseksi. Yritys ei ollut aiemmin julkaissut materiaaliaan sähköisessä muodossa, joten ohjelmistoratkaisu tuli räätälöidä alusta asti ja kestävälle pohjalle.  

Ratkaisu

VK-Kustannus valitsi Timehousen TimeBase-toimitusjärjestelmän ja TimePub-julkaisujärjestelmän elektronisen kustannustoimintansa alustaksi. Valintansa ansiosta VK-Kustannus pääsi hyödyntämään Timehousen vuosien saatossa karttunutta osaamista digitaalisesta julkaisusta: Timehouse pystyi räätälöimään olemassa olevia julkaisuohjelmistomoduuleja VK-Kustannuksen tarpeiden mukaan. 

Digitaalisen aineiston hallintaa täydennettiin toteuttamalla integraatio asiakkaan WordPress-alustalla toimivaan kauppapaikkaan. Timehouse toteutti rajapintojen lisäksi myös liitynnän WooCommerceen avaimet käteen -periaatteella.

Integraatio mahdollistaa digitaalisen aineiston sujuvan myynnin WooCommerce-verkkokaupan kautta.

VK-Kustannus suunnittelee tulevaisuudessa myös elektronisen koulutusmateriaalin tuottamista ja julkaisemista e-kirjojen ja printtimedian ohella. Timehousen ratkaisuilla myös nämä materiaalit ovat tulevaisuudessa helposti toteutettavissa. Yhteistyö jatkuu verkkokaupan elektronisen kirjamateriaalin käyttöönoton jälkeenkin, kun VK-Kustannuksen toiminta ja tarjonta kehittyy jatkuvasti.  

Ratkaisut ja palvelut, jotka toteutimme VK-Kustannukselle:

 • Time 3.0 -julkaisujärjestelmä

  TimePub TimeBase

 • Integraatio Time 3.0 -ratkaisun ja WordPressin sekä WooCommercen kanssa

 • Elektroniset julkaisut printtikirjojen rinnalle

 • Verkkoympäristön kehitys

 • Monikanavajulkaiseminen

  Harkitsetko digitaalista julkaisemista tai kaipaako julkaisuputkesi uudistusta?

  Ota yhteyttä, niin kartoitamme tilanteesi!