TimeBook-älykirjassa on painetun kirjan sisällön lisäksi esimerkiksi kuvia, tehtäviä tai videoita – mahdollisuudet ovat rajattomat.

Älyä julkaisuun

TimeBook-älykirja on elektronisessa muodossa oleva internetistä luettava teos. Se tuo lisäarvoa ominaisuuksilla, joita painetuissa kirjoissa ei voi olla. TimeBook-älykirjassa on painetun kirjan sisällön lisäksi esimerkiksi kuvia, tehtäviä tai videoita, mitä tahansa mitä halutaan lukijoille tarjota.​

Kirjojen rikastaminen videoilla, lähdetiedoilla, kuvilla ja esimerkiksi tehtävillä tekee lukemisesta uudenlaisen kokemuksen. Opiskeluun kirjaan integroidut tehtävät tuovat aivan uusia mahdollisuuksia ja tutkimusten perusteella oppiminen tehostuu huomattavasti.

timebook

Timebook-älykirjan ominaisuuksia

Selkeä navigointi sisällysluettelon kautta.

Älykäs hakukone muodostaa älykirjan perustan.

Älykirjaan voi tehdä muistiinpanoja ja alleviivauksia.

TimeBook-toteutuksia

Alma Talent Verkkokirjahylly

Juridiikan, taloushallinnon, verotuksen ja esimiestyön laaja ammattikirja-aineisto digitaalisessa muodossa, älykkäällä hakutoiminnolla.

Alma Suomen Laki -palvelu

Kaikki lakiin liittyvä materiaali verkossa. Aihealueittain jaoteltu ja jatkuvasti päivittyvä sisältö tehokkaalla hakutoiminnolla.

Kauppakamaritieto Ammattikirjasto

Palvelu kokoaa ja tallentaa tietoja taloushallinnosta, juridiikasta ja verotuksesta yhteen paikkaan, josta ne on helppo löytää ja selata.

Kiinteistömedia Verkkokirjasto

Kiinteistöalan ammattikirjallisuus verkossa, selkeällä selaustoiminnolla.

    Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.

    Asiakkaitamme