valmiit ratkaisut

VALMIIT RATKAISUT

Timehouse tarjoaa laajan tuoteperheen erilaisia valmiita ratkaisuja sisällön tuotantoon, materiaalien muokkaukseen ja hallintaan, materiaalien joustavaan kommentointiin ja monikanavajulkaisemiseen sähköisissä kanavissa ja painetussa mediassa.


Täysverinen monikanavajulkaisemisen työjuhta.

Time 3.0 -julkaisujärjestelmä on toimituksen työkalu, jolla viestintä voidaan jaella kaikkiin kanaviin. Teksti, kuvat, ilmoitukset, videot ja rikasteet syötetään järjestelmään, muokataan ja kanavoidaan sähköiseen ja painettuun mediaan.

Helpoin ja nopein tapa kommentoida ja hyväksyä digitaaliset dokumentit.

Kommentoi.com on dokumenttien kommentointi­prosessia tehostava web-palvelu, jossa voi nopeasti tarkastaa projektien tilanteen, tehdä korjausmerkintöjä ja hyväksyä materiaaleja. Palvelulla on tuhansia käyttäjiä yli 15 maassa.


Tuo netissä luettavalla
älykirjalla lisäarvoa
painettuihin tuotteisiin.

Kirjojen rikastaminen videoilla, lähdetiedoilla, kuvilla tai vaikkapa tehtävillä tekee lukemisesta uudenlaisen kokemuksen ja tehostaa tutkitusti mm. oppimista. 


TimeGuide
älyopas on tiedon
ohituskaista.

Informaation nopea kulku, saavutettavuus, helppokäyttöisyys ja äärimmilleen viety päivitettävyys ovat monen palvelun elinehto. Älyopas, TimeGuide, on tähän tehtävään kehitetty tiedonjakelun ohituskaista.


Asiakkaan tarpeiden
mukaan räätälöitävissä
oleva verkkokaupparatkaisu.

Vaativaan käyttöön rakennettu verkkokaupparatkaisu, joka on visuaalisesti räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan ja integroitavissa asiakkaan muihin tietojärjestelmiin.


Älykäs ja tehokas
hakukone suljettuihin
ympäristöihin.

TimeSearch-haku­kone osaa suomen kielen taivutukset, sisältää 1,5 miljoonan sanan sanaston ja ymmärtää mm. tärkeysjärjestyksiä, joten hakutulos on aina relevanssi­lajiteltu.


– Pääsynhallinta
– Tietoturva
– Raportointi

TimeGate-pääsyn­hallinta- ja käyttäjän­hallinta­ohjelmiston avulla voidaan hallinnoida palvelusi käyttäjiä, tuotteita ja lisenssien käyttö­oikeuksia.


Time-tuoteperheen
materiaalinhallinta
ja -varastointityökalu.

TimeBase ottaa vastaan materiaalia suoraan tutuista työkaluistasi, kuten Wordista, Open Officesta, Adobe InDesignista ja vaikkapa Adobe FrameMakerista. Materiaalin keskittäminen ja automaattiset työnkulut helpottavat projektien hallintaa.