Time 3.0 -julkaisujärjestelmä on toimituksen työkalu viestintämateriaalin jakamiseen kaikkiin kanaviin.
Teksti, kuvat, ilmoitukset, videot ja rikasteet syötetään järjestelmään ja kanavoidaan sieltä sähköiseen ja painettuun mediaan.

Näin se toimii:

1.

Toimitustyö

2.

Aineiston jakelu

3.

Sähköiset tuotteet

4.

Maksumuuri

5.

Responsiivinen julkaiseminen

Time 3.0 -julkaisujärjestelmä koostuu useista ohjelmistoratkaisuista, joista seuraavat toimivat myös itsenäisinä sovelluksina. Nämä sovellukset ovat integroitavissa asiakkaan olemassa oleviin tietojärjestelmiin, kuten esim. SAP:iin.

avainlippu


TimeBase on Time-tuoteperheen materiaalin hallinta- ja varastointityökalu.

TimeBase kykenee ottamaan vastaan materiaalia useista lähteistä. Olemme rakentaneet tavanomaisiin tuotannon työkaluihin laajennukset, joiden avulla sisällön tuottajien ei tarvitse luopua tutuista ja hyvin hallitsemistaan ohjelmistoista.

TimeBase osaa ottaa vastaan materiaalia mm. Wordista, Open Officesta, Adobe InDesignista ja jopa Adobe FrameMakerista. Lisäksi aineistoa voi muokata suoraan selaimen ikkunassa.


TimeSearch älykäs hakukone on elektronisen julkaisun perus­ominaisuus.

Timehousen tehokas haku­kone osaa suomen kielen taivutukset, siinä on 1,5 miljoonan sanan sanasto ja se ymmärtää tärkeysjärjestyksiä eli hakutulos on relevanssi­lajiteltu.

TimeSearch on itsenäinen ohjelma, joka voidaan integroida osaksi myös muita julkaisu­järjestelmiä. TimeSearch osaa hakea myös muilla kielillä.


Pääsynhallinta – tietoturva – raportointi

TimeGate-pääsyn­hallinta ja -käyttäjän­hallinta­ohjelmiston avulla voidaan hallinnoida käyttäjiä, tuotteita ja lisenssien käyttö­oikeuksia.

TimeGate voidaan integroida olemassa­olevaan CRM-järjestelmään tai käyttäjä­tieto­kantaan. Ohjelmisto sisältää istunnonhallinnan ja käyttölokit.

TimeGate mukautuu tilaajan IT-ympäristöön ja voidaan liittää mm. Microsoft Dynamicsiin, SAP:iin sekä Active Directoryyn.

    Kiinnostuitko?
    Jätä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä.

    Asiakkaitamme