Web Consultation

VALMIIT RATKAISUT

Timehouse tarjoaa laajan tuoteperheen erilaisia valmiita ratkaisuja sisällön tuotantoon, materiaalien muokkaukseen ja hallintaan, materiaalien joustavaan kommentointiin ja monikanavajulkaisemiseen sähköisissä kanavissa ja painetussa mediassa.

Täysiverinen monikanavajulkaisemisen

työjuhta. 

Time 3.0 -julkaisujärjestelmä on toimituksen työkalu, jolla viestintä voidaan jaella kaikkiin kanaviin. Teksti, kuvat, ilmoitukset, videot ja rikasteet syötetään järjestelmään, muokataan ja kanavoidaan sähköiseen ja painettuun mediaan.

Tuo netissä luettavalla

älykirjalla lisäarvoa

painettuihin tuotteisiin.

Kirjojen rikastaminen videoilla, lähdetiedoilla, kuvilla tai vaikkapa tehtävillä tekee lukemisesta uudenlaisen kokemuksen ja tehostaa tutkitusti mm. oppimista.

​​

Helpoin ja nopein tapa kommentoida ja hyväksyä digitaaliset dokumentit. 

Kommentoi.com on dokumenttien kommentointi­prosessia tehostava web-palvelu, jossa voi nopeasti tarkastaa projektien tilanteen, tehdä korjausmerkintöjä ja hyväksyä materiaaleja. Palvelulla on tuhansia käyttäjiä yli 15 maassa.

TimeGuide

älyopas on tiedon

ohituskaista.

Informaation nopea kulku, saavutettavuus, helppokäyttöisyys ja äärimmilleen viety päivitettävyys ovat monen palvelun elinehto. Älyopas, TimeGuide, on tähän tehtävään kehitetty tiedonjakelun ohituskaista.

Asiakkaan tarpeiden

mukaan räätälöitävissä

oleva verkkokaupparatkaisu.

Vaativaan käyttöön rakennettu verkkokaupparatkaisu, joka on visuaalisesti räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan ja integroitavissa asiakkaan muihin tietojärjestelmiin.

- Pääsynhallinta

- Tietoturva

- Raportointi

TimeGate-pääsyn­hallinta- ja käyttäjän­hallinta­ohjelmiston avulla voidaan hallinnoida palvelusi käyttäjiä, tuotteita ja lisenssien

käyttö­oikeuksia.

Älykäs ja tehokas

hakukone suljettuihin

ympäristöihin.

TimeSearch-haku­kone osaa suomen kielen taivutukset, sisältää

1,5 miljoonan sanan sanaston ja ymmärtää mm. tärkeysjärjestyksiä, joten hakutulos on aina relevanssi­lajiteltu.

Time-tuoteperheen

materiaalinhallinta
ja -varastointityökalu.

TimeBase ottaa vastaan materiaalia suoraan tutuista työkaluistasi, kuten Wordista, Open Officesta, Adobe InDesignista ja vaikkapa Adobe FrameMakerista. Materiaalin keskittäminen ja automaattiset työnkulut helpottavat projektien hallintaa.

TIMEHOUSE OY   I   Köydenpunojankatu 8   I   00180 Helsinki   I   Puh. +358 20 749 1449   I   Sähköposti: info@timehouse.fi