Timehouse

Täyden palvelun ohjelmistotalo

Me olemme Timehouse, helsinkiläinen ohjelmistoalan yritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 1987. Lupaamme tuoda asiakkaillemme merkittävää hyötyä tietoteknisillä ratkaisuilla. Emme hae pikavoittoja vaan pyrimme kestävään, molempia osapuolia hyödyttävään yhteistyöhön.
0
Liikevaihto milj. €
0
Työntekijöitä
0
Tulos milj. €

*Talousluvut tilikaudelta 8/2020 – 7/2021

Sara ja Veera

Kysymme säännöllisesti asiakkaidemme mielipiteitä palvelumme laadusta. 

Timehousen tiimi

Työntekijämme ovat Timehousen sydän, jonka hyvinvointia haluamme seurata ja huolehtia meille kaikille sopivasta sykkeestä. 

Tuoreimmassa henkilöstökyselyssämme työntekijät antoivat työpaikalleen yleisarvosanaksi 8,2. Kyselyn tuloksiin voit tutustua täällä.

Tietotekninen kumppanisi

Ohjelmistoratkaisut

Tarjoamme useita valmiita ohjelmistoratkaisuja materiaalin ja tiedon hallintaan, aineistojen muokkaukseen ja jalostamiseen sekä sähköiseen ja painettuun julkaisemiseen.

IT-palvelut

Meillä on yli 30 vuoden kokemus eri alustoista ja teknologioista. Kartoitamme, suunnittelemme, toteutamme, asennamme ja ylläpidämme sinun tarpeidesi mukaisia IT-­ratkaisuja.

Case study

VK-Kustannuksen sähköisen kustannustoiminnan aloitus

VK-Kustannus Oy on vuonna 2007 perustettu kuntoutus-, liikunta- ja valmennusalan materiaaleihin erikoistunut kustantamo. VK-Kustannus halusi laajentaa verkkokauppansa tarjontaa. Yrityksen tavoitteena oli tarjota printtikirjojen rinnalle myös elektronisia julkaisuja. 

Tilaa uutiskirjeemme

  Yhteistyökumppanit

   Ota meihin yhteyttä

   Kiinnostuitko tarjoomastamme ja haluaisit kuulla lisää?

   Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä. Keksimme tarpeesi mukaisen ratkaisun yhdessä!