JULKAISUJÄRJESTELMÄT, TIEDONHALLINTA, RÄÄTÄLÖIDYT OHJELMISTORATKAISUT

TÄYDEN PALVELUN OHJELMISTOTALO

RATKAISUT JA PALVELUT

VALMIIT OHJELMISTORATKAISUT

Tarjoamme useita valmiita ohjelmistoratkaisuja materiaalin ja tiedon hallintaan, aineistojen muokkaukseen ja jalostamiseen sekä sähköiseen ja painettuun julkaisemiseen.

RÄÄTÄLÖIDYT RATKAISUT JA PALVELUT

Meillä on yli 30 vuoden kokemus eri alustoista ja teknologioista. Kartoitamme, suunnittelemme, toteutamme, asennamme ja ylläpidämme sinun tarpeidesi mukaisia ohjelmisto­ratkaisuja.

ADS_editedGRAAFINEN SUUNNITTELU

TimeDesign-yksikkömme suunnittelee ja toteuttaa markkinointi- ja viestintämateriaalisi käyntikorteista esitteisiin, tuotemallinnoksista myymälämateriaaleihin, ilmoitusaineistoista tuoteluetteloihin.

TIMEHOUSE

Me olemme Timehouse, helsinkiläinen ohjelmistoalan yritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 1987. Lupaamme tuoda asiakkaillemme merkittävää hyötyä tietoteknisillä ratkaisuilla. Emme hae pikavoittoja vaan pyrimme kestävään, molempia osapuolia hyödyttävään yhteistyöhön.

Liikevaihto*

1.54

milj. €

Henkilöstö

20

työntekijää

Tulos

0.13

milj. €

Olemme erikoistuneet kustannus- ja viestintäalan tietojärjestelmien suunnitteluun ja toteuttamiseen. Vahvuutenamme on myös rakennusala, jonka tarpeisiin olemme kehittäneet suunnittelu- ja rakentamisprosesseja helpottavia ohjelmistoratkaisuja. 

Olemme laajentaneet toimintaamme myös graafisen suunnittelun ja tuotannon palveluihin, joista vastaa oma TimeDesign-yksikkömme.

Innovatiivisuus ja luovuus ovat meille tärkeitä! Menestyksemme salaisuus on pitkissä asiakassuhteissa ja poikkeuksellisen osaavassa ja kokeneessa henkilöstössä.

Työntekijämme ovat Timehousen sydän, jonka hyvinvointia haluamme seurata ja huolehtia meille kaikille sopivasta sykkeestä. Tuoreimmassa henkilöstökyselyssämme työntekijät antoivat työpaikalleen yleisarvosanaksi 8,2. Kyselyn tuloksiin voit tutustua täällä.

*Talousluvut tilikaudelta 8/2020 – 7/2021

Tilaa uutiskirjeemme

Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen mukana tulevan linkin kautta.
Lisää yhteystietosi ja ryhdy tilaajaksi!

  Yhteistyökumppanit

   Ota yhteyttä

   Kiinnostuitko palveluistamme, onko sinulla kommentoitavaa tai kysyttävää? Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

   Asiakkaitamme