Duodecim ja Timehouse aloittavat yhteistyön

Kustannus Oy Duodecim ja Timehouse Oy solmineet sopimuksen Duodecim:in käytössä olevan julkaisujärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä.

”Aloitimme projektin noin kuukauden mittaisella kartoitusprojektilla, jonka aikana Timehousen asiantuntijat toimivat asiakkaan tiloissa tiiviissä yhteistyössä asiakkaan edustajien kanssa”, kertoo Timehousen toimitusjohtaja Kristian Töyrä.

Kartoituksen kohteena oli Duodecim julkaisujärjestelmän nykytila ja suuntaviivat järjestelmän kehittämisestä tulevaisuudessa. Timehousen strategian mukaisesti tavoitteena oli pitkäaikainen molempia osapuolia hyödyttävä yhteistyö, jossa tietotekniikka valjastetaan tehostamaan asiakkaan prosesseja, tässä tapauksessa laajaa julkaisutoimintaa.

”Maaliskuun 2. päivä allekirjoitimme sopimuksen Duodecim julkaisujärjestelmän ylläpidosta ja aloitimme ensimmäisen konkreettisen kehitysprojektin, joten tavoitteidemme mukainen pitkäaikainen yhteistyö on nyt käynnistetty. Tästä on hyvä jatkaa”, kertoo Töyrä.

Kustannus Oy Duodecimin julkaisemat oppaat, verkkopalvelu ja päätöksentueksi kehitetyt ratkaisut ovat päivittäin lääkäreiden ja terveydenhuollon ammattilaisten työn tukena. Terveydenhuoltoalan henkilöstön ammattitaidon kehittämiseksi yritys julkaisee oppimateriaalia kirjoina ja verkkokoulutuksina. Kansalaisille Duodecim tarjoaa tutkittua tietoa terveydestä, sairauksista ja alan ajankohtaisista teemoista sekä kirjoina että verkossa.

”Timehousen konsulttien korkean osaamistason lisäksi koemme Timehousen meille sopivan kokoisena yhteistyökumppanina, ei liian suuri, ei liian pieni. Odotamme joustavaa ja korkeatasoista palvelua”, avaa yhteistyökumppanin valintaan vaikuttaneita tekijöitä tietohallintopäällikkö Juha Kautto Duodecim:istä.

Jaa artikkeli somessa

Selvitä miten voimme tuottaa hyötyä sinulle.

Tavoitat meidät myös somessa.

Jutellaanko?

Jätä yhteystietosi, ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat tekniset ratkaisut.

    Jutellaanko?

    Jätä yhteystietosi ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut.

      Scroll to Top