Päivitimme materiaalin hallinta- ja varastointiratkaisumme, TimeBasen editointityökalun ominaisuuksia

Päivitimme Time 3.0 -tuoteperheeseen kuuluvan TimeBasen WYSIWYG-editorin ominaisuuksia vastaamaan paremmin asiakkaamme yksilöllisiä julkaisutarpeita. Uusien ominaisuuksien myötä työkalu on entistä helppokäyttöisempi. Lisäksi editorin metatietojen päivitys- ja lisäysominaisuudet ovat automatisoitu ja toimivat aikaisempaa laajemmin.  

Metatietojen avulla materiaalia voidaan luokitella esim. sisältötyyppien ja kielen mukaan, joka taas vuorostaan mahdollistaa esim. materiaalin lajittelun ja suodatuksen lukijalle käytössä olevassa käyttöliittymässä. Vastaavien ominaisuuksien avulla, voidaan automatisoidusti kehittää loppukäyttäjän käyttökokemusta ja helpottaa halutun tiedon/materiaalin nopeaa löytymistä. 

Yksilöllisesti räätälöitävät ratkaisut ja ominaisuudet yksilöllisiin tarpeisiin 

Haluamme tarjota asiakkaillemme juuri heidän liiketoimintansa tarpeen mukaisia ratkaisuja. Tästä syystä myös asiakkaillamme käytössä olevat Time 3.0 -ratkaisut ovat yksilöllisiä. Kartoitamme ja suunnittelemme eri ominaisuudet, joko valmiiksi toteutetusta vaihtoehdosta tai tarpeen mukaan luomme täysin uusia toiminnallisuuksia ja ratkaisuja. 

TimeBase – monikäyttöinen materiaalin hallinta- ja varastointityökalu digijulkaisemiseen. 

Time 3.0 -julkaisujärjestelmätuoteperheemme sisältää useita valmiita moduuleita. Näistä kenties keskeisin kuitenkin on jokaisen asiakasratkaisun moottorina toimiva TimeBase. 

TimeBase tarjoaa tietoturvallisen ja helppokäyttöisen työkalun julkaisumateriaalisi hallinnointiin. Ratkaisu on kehitetty yhteistyössä julkaisijoiden ja kustantamoiden kanssa. TimeBase on kevyt ja ketterä, mutta erittäin suorituskykyinen julkaisutyökalu. 

TimeBase vastaanottaa materiaalia suoraan tutuista työkaluistasi, kuten WordistaOpen OfficestaAdobe InDesignista ja vaikkapa Adobe FrameMakeristä. Materiaalin keskittäminen ja automaattiset työnkulut helpottavat työn hallintaa. Lisäksi sisällöntuottajat voivat muokata aineistoa suoraan verkkoselaimen kautta.   

➡️ Lue lisää Time 3.0 -tuoteperheestä ja TimeBase –ratkaisusta.

Jaa artikkeli somessa

Selvitä miten voimme tuottaa hyötyä sinulle.

Tavoitat meidät myös somessa.

Jutellaanko?

Jätä yhteystietosi, ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat tekniset ratkaisut.

    Jutellaanko?

    Jätä yhteystietosi ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut.

      Scroll to Top