Timehouse aloittaa lennokkaan yhteistyön Suomen Ilmailumuseon kanssa!

Timehouse ja Suomen Ilmailumuseo ovat sopineet yhteistyöstä liittyen TimeStory-digijulkaisupalvelun betatestaukseen. Yhteistyön tavoitteena on testata tuotetta ja sen toimivuutta ilmailumuseon toimintaympäristössä.

Helsinki-Vantaan läheisyydessä toimiva Suomen Ilmailumuseo on perheiden suosima kohde, ja vuonna 2019 museo toivotti tervetulleeksi miljoonannen kävijänsä. Suomen Ilmailumuseo on ilmailun valtakunnallinen vastuumuseo, ja sen näyttelytoiminta täyttää tänä vuonna 50 vuotta.

Ilmailumuseon yhtenä päätehtävänä on tallentaa ja jakaa tietoa suomalaisen ilmailun historiasta. Museo tarjoaa laajan verkkoaineiston vierailijoiden, oppilaitosten ja alan harrastajien käyttöön. Yhteistyö Timehousen kanssa antaa Ilmailumuseolle uudenlaisen mahdollisuuden julkaista ja päivittää materiaalia, ilman monimutkaisia taitto- tai sisällönhallintajärjestelmiä. Ilmailumuseo aloittaa Timehousen uuden digijulkaisupalvelu TimeStoryn betakäyttäjänä 1.9.

TimeStory on Timehousen uusin digijulkaisupalvelu, joka muuttaa Word-tiedoston rikasteineen ja muotoiluineen näppärästi verkkojulkaisuksi – yhdellä klikkauksella. Palvelun käyttö on vaivatonta ja miellyttävää, eikä vaadi erityisosaamista. TimeStory palvelee joustavasti erilaisten toimijoiden ja julkaistavien sisältöjen tarpeita. Palveluun sisältyvän TimeSearch-hakukoneen ansiosta se on erityisen ketterä ja käyttäjäystävällinen. 

Lue lisää uudesta TimeStory-digijulkaisupalvelustamme ja siivitä digijulkaisusi uudelle tasolle!

Jaa artikkeli somessa

Selvitä miten voimme tuottaa hyötyä sinulle.

Tavoitat meidät myös somessa.

Jutellaanko?

Jätä yhteystietosi, ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat tekniset ratkaisut.

    Jutellaanko?

    Jätä yhteystietosi ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut.

      Scroll to Top