Timehouse uudistaa Helsingin seudun kauppakamarin verkkosivustoja

Timehouse on ollut mukana Helsingin seudun kauppakamarin verkkomaailman laajassa uudistuksessa. Kotisivujen ja verkkomedia KauppakamariNyt:n lisäksi uudistettiin myös Koulutus- ja KauppakamariTieto-sivustot. Uusi sivusto on moderni, raikas, selkeä ja käyttäjäystävällinen.

Digitaalista asiakaskokemusta parannettiin yhdistämällä sivustojen visuaalisuus ja asiakkaan käyttöliittymät selkeämmäksi ja yhtenäisemmäksi kokonaisuudeksi. Uusi sivusto on moderni, raikas, selkeä ja käyttäjäystävällinen.

Uudelta sivustolta löytyvät kaikki asiakkaiden palvelut: ajankohtaiset uutiset, julkaisut, tapahtumat, yrityksille suunnatut tietopaketit, koulutukset ja monipuoliset jäsenpalvelut. Kauppakamarin oma media pitää jäsenet ja sidosryhmän ajan tasalla yrityselämää koskevista asioista ja tulevaisuuden trendeistä.

Toimivat verkkopalvelut ovat kauppakamarin jäsenen ja laajan sidosryhmäverkoston etu.

”Lähestulkoon kaikilla palveluillamme on digitaalinen ulottuvuus, joka on tuonut tarjontamme asiakkaidemme luo aivan uudella tavalla”, kertoo IT-päällikkö Max Moiseev.

KauppakamariTieto-palvelun runkona toimii Timehousen Time 3.0 -julkaisujärjestelmä. Palvelu on integroitu Helsingin seudun kauppakamarin verkkokauppaan sekä CRM-järjestelmään. Timehousen toteutukseen kuuluu myös sivuston SSO-kertakirjautumisratkaisu.

Timehouse Oy:n lisäksi verkkomaailman uudistusprojektissa mukana ovat olleet mainostoimisto Staart Oy ja Vincit Oyj.

Lue lisää Helsingin Seudun Kauppakamarin sivuilta.

Jaa artikkeli somessa

Selvitä miten voimme tuottaa hyötyä sinulle.

Tavoitat meidät myös somessa.

Jutellaanko?

Jätä yhteystietosi, ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat tekniset ratkaisut.

    Jutellaanko?

    Jätä yhteystietosi ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut.

      Scroll to Top