VK-Kustannuksen elektroninen kustannustoiminta käynnistyy Time 3.0 -järjestelmällä

VK-Kustannus valitsi Timehousen TimeBase toimitusjärjestelmän ja TimePub julkaisujärjestelmän elektroniseen kustantamiseen. Allekirjoitimme yhteistyösopimuksen Time 3.0 -järjestelmän käyttöönotosta 4.6.2020.

VK-Kustannus on keskittynyt kuntoutus-, liikunta- ja valmennusalan materiaaleihin. Yhteistyöllä Timehousen kanssa VK-Kustannuksen verkkokaupan valikoimiin saadaan myös elektroniset julkaisut nykyisten paperikirjojen rinnalle.

Olimme pohtineet elektronista julkaisemista jo jonkin aikaa ja nyt oli sopiva hetki laittaa projekti käyntiin. Kaupalliset neuvottelut sujuivat vauhdikkaasti hyvässä yhteisymmärryksessä. Projekti on alkanut hyvin Timehousen kanssa ja tavoitteenamme on saada koko järjestelmä käyttöön tulevan syksyn aikana”, kertoo VK-Kustannuksen toimitusjohtaja Pasi Kokkonen.

”Olemme iloisia voidessamme tarjota koko elektronisen kustannustoiminnan paketin, jolla pystymme vastaamaan VK-Kustannuksen tarpeisiin ja tukemaan heitä liiketoiminnan kehittämisessä”, toteaa Timehousen toimitusjohtaja Kristian Töyrä.

VK-Kustannus suunnittelee kirjojen lisäksi myös elektronisen koulutusmateriaalin tuottamista ja julkaisemista, ja tämäkin onnistuu Timehousen ratkaisuilla. Yhteistyö tulee jatkumaan verkkokaupan käyttöönoton jälkeenkin, toimintaa ja tarjontaa jatkuvasti kehittäen.

Jaa artikkeli somessa

Selvitä miten voimme tuottaa hyötyä sinulle.

Tavoitat meidät myös somessa.

Jutellaanko?

Jätä yhteystietosi, ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat tekniset ratkaisut.

    Jutellaanko?

    Jätä yhteystietosi ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut.

      Scroll to Top