Yhteistyö Finders Seekers Oy:n kanssa – haluamme löytää uuden huippuosaajan timanttiseen tiimiimme

Timehouse kasvaa ja tällä hetkellä haemme uutta sovellusarkkitehtia joukkoomme

It-alan huippuosaajista käydään kovaa kilpailua ohjelmistoalalla ja siitä syystä sopivia tekijöitä voi olla joskus vaikea löytää vapailta markkinoilta. Tämän takia yhä useammat yritykset turvautuvat vaativimmissa rekrytointiprosesseissa ulkopuoliseen apuun. Ja näitä rekrytointiyrityksiähän löytyy tähän tarpeeseen, jopa ylitarjontaan asti! Miten sitten valita itselleen sopiva ja hyvä yhteistyökumppani toteuttamaan oman näköistä rekrytointiprosessia, joka päättyisi toivotulla tavalla, eli sopivan tekijän palkkaamiseen?

Niin kuin edellä mainitsin, on työntekijän rekrytoimiseen tarjolla monenlaista yritystä ja agenttia. Tärkeintä on löytää yhteistyökumppani, joka ymmärtää yrityksen tarpeen sekä tunnistaa yrityksen kulttuurin ja osaa viestiä siitä oikein. Toinen, myös kullan arvoinen asia, joka kannattaa aina pitää mielessä ovat suositukset. Jos sinulla on tuttu, asiakas tai yhteistyökumppani, joka henkilökohtaisesti pystyy suosittelemaan jotain yritystä tai agenttia, kannattaa vinkki käyttää hyödyksi ja sopia tapaaminen kyseisen yrityksen kanssa.

Me valitsimme Finders Seekers Oy:n edellä mainituista syistä. Finders Seekers onnistui vakuuttamaan meidät ajankohtaisella tietämyksellään työntekijämarkkinoista sekä oikeasti kuuntelemalla, mitä me haemme ja toivomme kandilta. Yhteistyö on lähtenyt käyntiin hyvin ja toivotaan, että tätä kautta saamme loistavaan tiimiimme juuri sellaisen sovellusarkkitehdin, jota olemme vailla.

Jaa artikkeli somessa

Selvitä miten voimme tuottaa hyötyä sinulle.

Tavoitat meidät myös somessa.

Jutellaanko?

Jätä yhteystietosi, ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat tekniset ratkaisut.

    Jutellaanko?

    Jätä yhteystietosi ja löydetään yhdessä yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut.

      Scroll to Top