Kirjasi netissä,turvallisesti ja helposti.

Digitaalinen julkaiseminen kasvattaa edelleen suosiotaan

Viimeisen yli kymmenen vuoden aikana digitalisaatio on pysyvästi muokannut tapaamme tuottaa ja kuluttaa sisältöä. Digitaalinen julkaiseminen on muuttanut jaettavan tiedon saavutettavuutta sekä luonut täysin uudenlaisen vuorovaikutuksen sisältöä tuottavien toimijoiden ja vastaanottajien välille. Tietoa ja dataa voidaan jakaa reaaliaikaisesti ja maailmanlaajuisesti ja sen editointi on vaivatonta.

Tekoälyä
julkaisuun,
tekoälyä
toimittamiseen

Timehouse Oy toteuttaa toimittamisen ja julkaisun ratkaisuja uusilla tekniikoilla.

Jätä yhteystietosi, niin
otamme sinuun yhteyttä.

  Time 3.0 -julkaisujärjestelmä on toimituksen työkalu viestintämateriaalin jakamiseen kaikkiin kanaviin. Teksti, kuvat, ilmoitukset, videot ja rikasteet syötetään järjestelmään ja kanavoidaan sieltä sähköiseen ja painettuun mediaan.

  Time 3.0 -julkaisujärjestelmä koostuu näistä osista:

  Muita ratkaisujamme:

  Älyä julkaisuun

  TimeBook-älykirja on elektronisessa muodossa oleva internetistä luettava teos. Se tuo lisäarvoa ominaisuuksilla, joita painetuissa kirjoissa ei voi olla. TimeBook-älykirjassa on painetun kirjan sisällön lisäksi esimerkiksi kuvia, tehtäviä tai videoita, mitä tahansa mitä halutaan lukijoille tarjota.​

  Mikä Timestory?

  TimeStoryn avulla muutat Word-tiedostosi vaivattomasti verkkojulkaisuksi, jota on miellyttävä lukea, ja sen sisällöstä on helppo hakea tietoa.