Räätälöidyt palvelut

Ylläpito

Anna Timehousen päivittää ja ylläpitää järjestelmäratkaisusi nykypäivään – luotettavasti ja tehokkaasti! 

Ohjelmistojärjestelmien ylläpito ja hallinta

Tärkeitä liiketoimintaa kannattelevia järjestelmiä pitää ajoittain laajentaa, muuttaa ja niitä kohtaa ennemmin tai myöhemmin ikääntyminen. Me toteutamme kaikki ohjelmistopäivitykset ja -kehitykset luotettavasti ja nopeasti.

Timehouse ylläpitää ja jatkokehittää järjestelmäratkaisusi ajantasaiseksi, jotta voit luottaa IT-ympäristösi toimivan liiketoimintasi edellyttämällä tavalla. Me vastaamme järjestelmäkokonaisuuden valvonnasta ja ylläpidosta.  

Saat meiltä aina ajantasaista tietoa järjestelmien ylläpidon ja mahdollisen jatkokehityksen vaiheista ja kartoituksesta. Dokumentoimme työnkulkumme, joten jokainen työaskeleemme on jäljitettävissä ja tarkastettavissa.  

Reaktiivinen seuranta
Järjestelmän häiriöt ja käyttökatkot voivat olla erittäin haitallisia yrityksellesi. Voit suojautua turhilta ongelmatilanteilta investoimalla jatkuvaan ohjelmistojen ylläpitoon.
Tietoturva

Hyvällä tietoturvan ylläpidolla vältät turhat turvallisuusriskit ja varmistat, että datasi on aina ajan tasalla. 

Päivitys
Olemme turvallinen yritysohjelmistokumppani, joka muokkaa, kehittää ja päivittää kaupallisia IT-järjestelmiä myös niiden ikääntyessä. Huollamme ohjelmistosi nopeasti ja kivuttomasti.

Esimerkkejä ohjelmistojärjestelmien ylläpidosta ja hallinnasta:

Kestävän teknisen ympäristön ylläpitäminen auttaa pitämään yrityksesi ja liiketoimintasi turvassa.

Voit luottaa ohjelmistojärjestelmiesi ylläpidon ja hallinnan Timehouselle: olemme luotettava IT-kumppani, joka ymmärtää mitä turvallisuus tarkoittaa. Voimme aina taata sinulle läpinäkyvää ja korkealaatuista palvelua. Älä anna vanhentuneiden ohjelmistojen pidätellä liiketoimintaasi!

    Teknologia auttaa nostamaan liiketoimintasi uudelle tasolle, anna meidän auttaa sinua valjastamaan sen potentiaali käyttöösi.

    Asiakkaitamme